Night Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
116 TOPLAM İNDİRME

1970'lerin efsane araba yarışı oyunu mobilde!

Night Driver, Atari’nin mobil platforma da taşıdığı ücretsiz araba yarışı oyunu. 40 yıldan uzun bir süredir piyasada olan, çoğumuzun hatırlayamayacağı bir dönemde popüler arcade yarış oyunlarından. Araba yarışı oyunlarını seviyor, klasiklere ayrı bir ilgi duyuyorsanız Atari’nin yeni nesil cihazlara uyarladığı yarış oyununu kesinlikle oynamalısınız.

1970’li yıllarda çıkış yapan Atari’nin araba yarışı oyunu Night Driver, seneler sonra yeni haliyle karşımıza çıkıyor. Dönemin popüler arabalarını modifiyeli olarak karşımıza çıkaran yarış oyununda sadece tek oyunculu mod bulunmakta. Görev odaklı yarışlar yapıyoruz ancak doğrudan yarışlara girmiyor, öncelikle eğitim bölümü tamamlıyoruz. Kısa sürmesiyle sıkmayan bu bölümü geçtikten sonra şehir içinde asıl yarışlara katılıyoruz. Trafiğe aldırış etmeden verilen süre içerisinde kontrol noktalarına ulaşmaya çalışıyor, bitiş çizgisini gördüğümüzde de yarış sonlanıyor. Yarış sonrasında garaj bölümüne uğramayı ihmal etmeyin. Aracınız için yükseltmeleri uygulamanızı, mümkünse araç değişimi yapmanızı öneririm.

Dikey yönde oynanış sunan araba yarışının kontrol sistemi herkesin oynayabileceği şekilde ayarlanmış. Hızlanmak için ekrana dokunup basılı tutuyor, araçları geçmek için sağa ya da sola sürüklüyor, kaydırmak için aşağı sürükleme yapıyorsunuz.

Erkan Calp

Night Driver

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
50 TOPLAM İNDİRME
525 MB DOSYA BOYUTU

Atari'nin 70'li yıllarda çıkardığı araba yarışı oyunu mobilde!

Night Driver, Atari’nin araba yarışı oyunu ve seneler sonra mobil platformda karşımıza çıkıyor. Hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz indirilebilir olan arcade yarış oyunu, nostalji yaşamayı sevenlere hitap ediyor. Grafik, ses ve oynanışın yeni nesil mobil cihazların kalitesine göre yeniden ayarlandığı klasik araba yarışında süre bazlı yarışlara katılıyoruz.

Mobil platformda 40 yıllık mazisi olan tek araba yarışı oyunu sanırım. Atari tarafından geliştirilen arcade araba yarışının mobil sürümü oldukça başarılı.  Dönemin konsollarında heyecanla oynanan yarış oyunu mobile aktarılırken elbette görsellerden oynanışa içeriğe her şey elden geçirilmiş ancak sürdüğümüz modifiyeli arabalar dönemin gözdeleri. Oyuna geçecek olursam; Sadece tek oyunculu yarış mevcut ve verilen süre içerisinde görevleri tamamlayarak yarışı sonlandırmamız gerekiyor. Süre bittiğinde can hakkımızı kullanarak veya reklam videolarını izleyerek yarışa kaldığımız yerden devam edebiliyoruz. Her yarış sonunda zorluk seviyesi bir üste çekiliyor. Bir noktadan sonra yükseltme yapmadan veya yeni bir araba almadan yarışı sürdürmek zorlaşıyor.

Kaydırma, sürükleme, ufak dokunuşlara dayalı kolay kontrol sistemiyle gelen araba yarışının herkese hitap etmediğini belirtmek gerek. Seneler öncesinin oyunlarını yeni nesil mobil cihazlarda görmek isteyenlerin keyifle oynayacağı oyunlardan.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Finger Driver

    Sonsuz araba yarışı oyunu
  • #DRIVE

    70'lerin aksiyon filmlerinden esinlenen mobil araba yarışı
  • Crazy for Speed 2

    100MB altı ücretsiz mobil araba yarışı oyunu
  • Mi Racing (APK)

    Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!
  • Sport Racing

    Türk yapımı mobil araba yarışı grafikleriyle etkiliyor.
  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Redline: Drift

    Popüler drift yarışı oyunu
  • Drag Battle racing

    Android'de en çok indirilen drag yarış oyunu