Nihilumbra

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
139 TOPLAM İNDİRME
246 MB DOSYA BOYUTU

Nihilumbra eğlenceli bir platform oyunudur

Nihilumbra güzel bir hikayeyi eğlenceli bir oynanış ve yaratıcı bulmaca örnekleri ile birleştiren bir mobil platform oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Nihilumbra'da Born adlı kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Born, alışageldiğimiz oyun kahramanlarından bir hayli farklı bir kahraman. Boşluğun bir parçası olarak yaratılmış olan Born engelleyemediği bir lanet ile doğmuştur. Kendini boşluktan ayırma ve serbestçe dolaşabilme imkanına erişmiş olan Born, Nihilumbra dünyasına adım atabilmiş ve renkleri birer birer keşfetmeye başlamıştır. Keşfettiği bu renkler ona güçlü yetenekler kazandırmış ve dünyayı dönüştürebilme gücü vermiştir. Fakat bu yetenekleri içinden çıkmış olduğu boşluk tarafından tehdit edilmektedir. Attığı her adımda Born'u takip eden boşluk onu ilk fırsatta kendisiyle bir yapacaktır. Bize düşen görev de Born'a yardımcı olmak ve boşluğu yenmesini sağlamak.

Nihilumbra genel olarak bakıldığında Mario tarzı platform oyunu yapısını güzel grafiklerle ve etkileyici bir hikayeyle birleştiriyor. Oyundaki bölümlerde boşluk bizi sürekli takip ederken engelleri aşmamız, tuzakları atlatmamız, üstümüze gönderilen canavarları alt etmemiz ve zorlu bulmacaları çözmemiz gerekiyor. Bu işleri yaparken boşluğun gölgesini sürekli üzerimizde hissediyoruz. Bu nedenle zamanı dikkatli bir şekilde kullanmamız gerekiyor.

Nihilumbra'yı 2 farklı kontrol sisteminden birini kullanarak oynayabilirsiniz. Mobil platform oyunlarının en başarılı örneklerinden biri olan Nihilumbra'yı vakit kaybetmeden oynamanızı tavsiye ediyoruz.

Can Erdil Şentürk

Nihilumbra

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
278 MB DOSYA BOYUTU

Nihilumbra başarılı bir mobil platform oyunudur

Nihilumbra kendine has hikayesiyle dikkat çeken ve yaratıcı bulmacalarda süslenmiş bir mobil platform oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Nihilumbra'nın baş kahramanı oldukça ilginç bir kahraman. Born adını taşıyan kahramanımız aslında boşluğun bir parçası. Büyük boşluğun küçük bir parçası olan Born, yaratıldığı boşluktan ayrılarak Nihilumbra dünyasına ayak basabilmiştir. Fakat bu da onun sürekli kendisini kovalayan bir lanet ile doğmasına sebep olmuştur. Büyük boşluk tek bir varlık olmak zorundadır. Bu nedenle büyük boşluk sürekli Born'u takip etmekte ve onu yutabilmek için çabalamaktadır. Born ise Nihilumbra'daki renkleri keşfedebiliyor ve bu renklerin güçlerini kullanarak etrafındaki dünyayı değiştirebiliyor. Bu sayede boşluktan kaçabilen Born'a macerası boyunca eşlik ederek serüvene ortak oluyoruz.

Nihilumbra klasik platform oyunu yapısını güzel bir hikayeyle ve göze hoş görünen grafiklerle birleştiren bir oyun olarak tanımlanabilir. Mario gibi oyunlardan alışık olduğumuz platform oyunlarındaki klasik yapı ölümcül tuzaklar, tehlikeli canavarlar ve yaratıcı bulmacalarla birleşiyor. Sonuçta ortaya uzun süren bir eğlence çıkıyor.

Özel müziklerle zenginleştirilmiş olan Nihilumbra'yı 2 farklı kontrol yönteminden birini kullanarak oynayabilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada