Ninja Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
73 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Ninja Up, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli ve macera dolu bir zıplama oyunudur. Pek çok başarılı oyunun geliştiricisi olan Gameloft tarafından yapılan oyunun nedense gölgede kaldığını ve hakkı olan ilgiyi pek görmediğini düşünüyorum.

Zıplama oyunları 90'ların sonu 2000'lerin başında popüler olmuş, bilgisayarlarımızda çok fazla oynadığımız, şimdi de telefonlarımıza gelmiş olan çok eğlenceli ve kafa boşaltıcı bir tarza sahip oyunlardır. Ninja Up da işte tam olarak böyle bir oyun.

Oyunda amacınız, benzer oyunlardaki gibi en yükseğe zıplamak. Bu esnada düşmemeniz gerekiyor ve ne kadar yükselirseniz oyun o kadar eğlenceli ve enteresan bir hal alıyor. Ayrıca da yüksek puanlar alabiliyorsunuz.

Zıplarken boş bir alanda yukarıya doğru zıplamıyorsunuz çünkü burada çeşitli engelleri ve diğer ninjaları da aşmanız gerekiyor. Ayrıca hazır bir platforma değil, kendi çizeceğiniz bir ipe zıplamanız gerekiyor.

2D pixel art tarzı grafikleri ile de dikkat çeken oyun bence boş zamanlarınızı değerlendirmek için yeterli derece eğlence sunuyor. Bu yüzden indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Ninja Up!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
32.5 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz beceri oyunudur.

Zıplama oyunları, 2000'lerin başlarında bilgisayarlarımızda Icy Tower ile yayılmaya başlamış, daha sonra mobil cihazlarımıza da sıçramış ve Doodle Jump ile popüler olmuş, çok eğlenceli ve zevkli bir oyun kategorisi.

Boş vakitlerinizde kafanızı boşaltmak ve bir şey düşünmeden eğlenmek için ideal olan bu zıplama oyunlarından bir diğeri de Gameloft tarafından geliştirilmiş ve biraz gölgede kalmış Ninja Up. Doodle Jump'a benzerlik gösteren oyun bir hayli eğlenceli.

iOS cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda amacınız, elbette benzerleri gibi en yükseğe kadar düşmeden zıplayarak ilerlemek. Fakat bu oyunda boş boş zıplamak yerine bazı engellerle de karşılaşıyorsunuz. Bu engelleri ve diğer ninjaları aşarak daha yükseğe çıktıkça daha fazla element sizi bekliyor. Oyun daha ilginç hale geliyor ve daha yüksek puanlar alıyorsunuz. Ayrıca bu oyunda farklı olarak hazır bir platforma değil, kendi elinizle çizdiğiniz iplerin üzerine zıplamanız gerekiyor.

2D pixel art grafikleri, retro tarz oyunları seven herkesin beğeneceğini düşündüğüm Ninja Up'ı herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ninja Flex

    Ninja Flex, Android için geliştirilen bir tür beceri ve platform oyunudur.
  • Ninja Hero

    Ninja Hero, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Ninja Run Game

    Ninja Run Game ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Ninja Toad Academy

    Reflekslerinizi ve beceri yeteneğinizi sınayacağınız bu ninja oyununda zamanlama başarının tek anahtarı.
  • White Ninja

    White Ninja mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur
  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Fruit Ninja Fight

    Yeni Fruit Ninja oyunu, multiplayer oynama seçeneğiyle süper eğlenceli!
  • Amazing Ninja Jump

    Amazing Ninja Jump, basit görsellere ve kontrol mekanizmasıyla aldatan zorlu ve eğlenceli bir Android beceri oyunu.