Nitro Nation Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

Nitro Nation Online mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir drag yarışı oyunu

Nitro Nation Online oyunculara araba yarışı heyecanını diğer oyuncularlar rekabet içinde yaşama imkanı tanıyan bir mobil yarış oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Nitro Nation Online'da lisanlı gerçek arabaları kullanabilme şansına erişiyoruz. Nitro Nation Online içerisinde Mercedes, Koenisegg, Pagani, Jaguar gibi markaların rüya gibi hız canavarlarına yer veriliyor. Oyunda kendi takımımızı kurabiliyoruz ve diğer takımlarlar yarışarak en iyi yarış takımı olmaya çalışıyoruz.

Nitro Nation Online drag yarışlarına katıldığımız bir yarış oyunu. Yani oyunda düz bir rotada ilerlerken ne kadar çabuk hızlanacağımızı ve en yüksek hıza ne kadar kısa sürede ulaşabileceğimizi test ediyoruz. Yarışlarda galibiyetin anahtarı doğru bir kalkış yapmak. Bu iş için hız göstergesini takip ediyoruz. Gaza belirli bir seviyede dokundğumuzda ibre yeşil alana geliyor ve mükemmel kalkış yakalanmış oluyor. Aracımız kalktıktan sonra hızlanırken vitesleri doğru anda değiştirmemiz gerekiyor. Bu iş için yine hız göstergesini takip ediyoruz ve ibre yeşil alana geldiğinde vitesi değiştiriyoruz.

Nitro Nation Online'da karşımıza farklı araçlar rakip olarak çıkıyor. Bu araçlardan bazıları modifiyeli araçlar olduğu için bizim de aracımızı sürekli geliştirmemiz gerekiyor. Yarışlardan kazandığımız parayı modifiye seçeneklerine harcayarak arabamızı daha çabuk hızlanan ve daha yüksek hıza ulaşan bir hale getirebiliyoruz. Oyun bize aracımız için boya ve farklı kişiselleştirme seçenekleri de sunuyor.

Nitro Nation Online güzel grafikleriyle dikkat çekmekte.

Can Erdil Şentürk

Nitro Nation Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
351 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Nation Online güzel grafiklere sahip bir mobil yarış oyunudur

Nitro Nation Online eğer drag yarışlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil yarış oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir araba yarışı oyunu olan Nitro Nation Online'da bizi rüya gibi araba seçenekleri bekliyor. Oyunun içerisinde ünlü markaların lisanlı hız canavarlarına yer verilmekte. Pagani, Koenisegg, Mercedes, Ford, Mini gibi markaların araçlarını seçebildiğimiz oyunda diğer oyuncularla birlikte takımlar oluşturabiliyoruz ve rakip takımlara karşı yarışabiliyoruz. Oyundaki yarışlarda rakibimizden daha önce bitiş çizgisini geçmemiz gerekiyor. Bu iş için kazandığımız parayı kullanarak aracımızı modifiye edebiliyor ve daha güçlü hale getirebiliyoruz. Oyun içerisinde çok sayıda performans modfiyesi yer alırken, boya ve desen seçenekleri gibi kişiselleştirme imkanları da karşımıza çıkıyor.

Nitro Nation Online'da temel amacımız doğru bir kalkış yapmak ve sonrasında gerektiği zamanda bir üst vitese geçmek. Bu iş için sürekli hız göstergesini takip ediyoruz ve ibre yeşil alana geldiğinde kalkış yapıyoruz veya vites değiştiriyoruz. Oyunda kullandığımız arabalar oldukça güzel grafiklere sahipler ve modellemeler yüksek detay içeriyor. Oyunda aracımız ekranda yatak doğrultuda ilerlerken vites değiştirirken reflekslerimizi kullanıyoruz.

Can Erdil Şentürk

Nitro Nation Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
239 MB DOSYA BOYUTU

Nitro Nation Online, Windows Phone platformunda açık ara en iyi drag yarışı oyunu.

Nitro Nation Online, Windows Phone platformunda açık ara en iyi drag (kalkış) yarışı oyunu. Arka sokaklar yerine herkese açık, legal düzenlenen kalkış yarışlarına katıldığımız oyunda aralarında Mercedes, Jaguar, Pagani, Koenigsegg’in de olduğu 20’den fazla markanın son model arabalarını kullanıyoruz.

Diğer platformlar için tartışılır ancak Windows Phone telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu Nitro Nation Online diyebilirim. Creative Mobile imzasını taşıyan yarış oyununda satın alımla uğraşmadan sadece yarışlarda gösterdiğimiz üstün performans sonucunda kazandığımız paraları kullanarak mevcut yarıştığımız aracı yenileyebiliyoruz veya garajdan yepyeni bir spor araba altımıza çekebiliyoruz.

Online tabanlı olduğundan yapay zeka yerine gerçek kişilerle yarıştığımız oyunda farklı modlar da yer almakta. Takım kurma veya takıma katılma, turnuvalarda kendimizi gösterme, itibarımızı artıran yarışlara katılma, belli mesafede sınırları zorlamamızı isteyen zorlu yarışlara katılma şansına sahibiz. Yarışlardan kazandığımız paraları arabamızın performansını artırabiliyor, boya ve çıkartmalarla daha çekici yapabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nitro Nation Experiment

    Nitro Nation Experiment: Mobildeki en iyi drag - drift yarış oyunu
  • Nitro Nation Drag Drift APK

    Nitro Nation Drag Drift APK Android, online yarışlara katıldığınız kaliteli grafiklere sahip araba yarışı oyunudur.
  • Nitro Nation Racing

    Nitro Nation Racing ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil drag yarışı oyunudur
  • Nitro Nation Stories

    Nitro Nation Stories, Creative Mobile'ın Android platformuna ücretsiz açtığı yeni araba yarışı oyunu.
  • Nitro Nation 6

    Vites atın, arabanızı seçin ve yarışları kazanın.
  • Top Speed 2: Drag Rivals & Nitro Racing

    Sevilen drag yarışı oyunu yeniden hız tutkunlarıyla!
  • Asphalt Nitro APK

    Asphalt Nitro APK, android mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oldukça popüler bir yarış oyunudur.
  • Nitro Rush

    Nitro Rush, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çok oyunculu bir yarış oyunudur.