Nom Plant

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Önüne gelen her şeyi yiyen ve sürekli olarak büyüyen bir çiçeği kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri ile iki arklı platformda oyun severlere hizmet veren Nom Plant, önüne gelen her şeyi yutan bir saksı çiçeğini büyüterek çeşitli engelleri aşabileceğiniz ve çiçeğiniz maksimum boya getirerek rekor kırabileceğiniz benzersiz bir oyundur.

Basit ve eğlenceli grafikleri sayesinde sıkılmadan oynayabileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile bağımlısı olabileceğiniz bu oyunda yapmanız gereken, sürekli uzayan bir çiçeği kontrol ederek yönünü belirlemek ve engelleri aşarak karşınıza çıkan tüm objeleri yemektir. Çiçeği sağa ve sola yönlendirerek dikenlerden kaçabilir ve taş blokları kırarak yolunuza devam edebilirsiniz. Bu sayede altın kazanabilir ve yeni çiçek figürlerinin kilidini açabilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı çiçek türü ve birbirinden zor birçok parkur yer almaktadır. Her parkurda sayısız engel ve altın bulunmaktadır. Altınları toplamak için taş blokları kırarak yolu açmalı ve dikenlere çarpmadan ilerlemelisiniz. Böylece karşınıza çıkan her şeyi yiyerek altınlara ulaşabilirsiniz.

Binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen Nom Plant, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Nom Plant

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME

Önüne gelen her şeyi yiyen ve sürekli olarak büyüyen bir çiçeği kontrol ederek zorlu parkurlarda yarışabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Sürekli olarak büyüyen bir çiçeği kontrol ederek engelleri aşabileceğiniz ve yukarı doğru hareket ederek önünüze gelen tüm her şeyi yiyebileceğiniz Nom Plant, binlerce oyun sever tarafından tercih edilen eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafikleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, saksıda yer alan bir çiçeği sağa ve sola yönlendirerek yukarı doğru hızla ilerlemek ve karşınıza çıkan objeleri yiyerek altın toplamaktır. Taş blokları kırarak ve dikenli tuzaklardan kaçarak çiçeğinizi büyütmeye devam edebilir ve en yükseğe çıkarak maksimum seviyede puan toplayabilirsiniz. Bu sayede yeni çiçeklerin kilidini açabilir ve farklı parkurlarda yarışabilirsiniz. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden zor onlarca farklı parkur ve her parkurda sayısız engel yer almaktadır. Ayrıca çiçeğinizi sürekli olarak büyütebileceğiniz birçok farklı yiyecek bulunmaktadır.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Nom Plant, ücretsiz oyunlar arasında yer almaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nom Cat

    Birbirinden sevimli onlarca farklı kediyi besleyebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Man-Eating Plant

    Canavar bir bitki yetiştirerek etrafınızdaki her şeyi yiyebileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Hempire - Plant Growing Game

    Zengin içerikli bir simülasyon oyunu oynayacağız.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Coin Trip

    Dünyanın farklı noktalarına seyahat edeceğiz.