Nonograms Katana

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli nonogram bulmacaları çözerek hayal gücünüzü geliştirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyun severlerle buluşan ve ücretsiz olarak hizmet veren Nonograms Katana, birbirimden zorlu nonogram bulmacalarını çözerek hayal gücünüzü geliştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Eşsiz tasarımlara sahip yüzlerce bulmaca çizimi ve sürekli zorlaşan zeka geliştirici bölümleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, farklı sayılardan oluşan kare bloklarda gizlenmiş ilginç görselleri karalayarak resimleri açığa çıkartmak ve seviye atlayarak düşündürücü bulmacaların kilidini açmaktır.

Oyunda kendi tasarladığınız nonogram bulmacalarını arkadaşlarınızla paylaşabilir ve dilerseniz sizde başkalarının hazırladığı bulmacaları çözebilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve zeka geliştirici özelliği ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda 5’er karelik tahtalardan, 50’şer karelik tahtalara kadar onlarca zorlu seviye yer almaktadır. Onlarca kareden oluşan ve farklı görsellerin saklandığı zorlu bulmacaları çözerek puan toplayabilir ve yeni bölümlerde yarışabilirsiniz.

1 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve bulmaca oyunları arasında kendisine yer bulan Nonograms Katana, sıkılmadan oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Nonograms Katana

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
19.1 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli nonogram bulmacaları çözerek hayal gücünüzü geliştirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak eşsiz bulmacalar çözerek ilginç görselleri açığa çıkartacağınız Nonograms Katana, mobil platformda bulmaca oyunları arasında yer alan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Zorlu nonogram bulmacaları ve etkileyici çizimleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, farklı sayılardaki kare bloklarından oluşan düşündürücü bulmaca tahtalarındaki gizemli resimleri bularak sizden istenilen kareleri siyaha boyamak ve bulmacaları tamamlayarak puan kazanmaktır.

Kazandığınız puanları kullanarak farklı bölümlerin kilidini açabilir ve zorlu seviyelerde yarışabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz kendi tasarladığınız nonogram bulmacalarını çözebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Sürükleyici özelliği ve zeka geliştirici bulmacaları sayesinde sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda 5 karelik bulmaca tahtalarından tutun, 50 karelik tahtalara varana kadar farklı sayılardaki bloklardan oluşan yüzlerce zorlu seviye yer almaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Nonograms Katana ile sizde eğlenceli nonogram bulmacaları çözerek farklı görsellere ulaşabilir ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlayarak ufkunuzu açabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Neighbours from Hell: Season 2

    Komşularınız için ilginç tuzaklar hazırlayabileceğiniz macera dolu bir bulmaca oyunudur.