Numberful

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Numberful, sizden istenilen rakamı bulmaya çalışacağınız ve gittikçe zorlaşan eğlenceli bir Android bulmaca oyunu.

Numberful, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz hem eğlenceli hem de ücretsiz bir sayısal bulmaca oyunu. Eve alınan gazetelerdeki bulmaca eklerini alan kişi sizseniz ve rakamlarla oynamayı seviyorsanız bu oyun tam size göre diyebilirim.

Farklı bölümler yer alan oyunda bölümler arasında ilerledikçe oyun zorlaşıyor. Oyundaki amacınız ise sizden istenen rakamı en uzun bağlantılar kullanarak bulmak. Yani sizden 20 elde etmeniz isteniyorsa oyun alanı içerisindeki rakamları birbirlerine bağlayarak toplayıp 20'yi elde etmeniz gerekiyor.

1'den 100'e kadar ilerleyen seride elde edilmesi istenen rakamlar arttıkça daha dikkatli hamleler yapmanız gerekiyor. Oyunun en kritik noktası ise zamana karşı yarışıyor olmanız. Fakat oyun içerisinde yapacağınız hızlı ve doğru hamleler ile zaman bonusu kazanabiliyorsunuz. Zaman bonusu dışında çift kat puan, zaman dondurma ve rakam atlama gibi özellikler de kazanabiliyorsunuz.

Genellikle küçük yaşta ortaya çıkan matematiği sevme ya da sevmemeye göre oyuna olan ilginiz değişebilir. Özellikle matematikle arası iyi olanlar oyunu çok seveceklerdir fakat arası iyi olmayanlar da bu oyunu arasını iyi yapmak ve kendini geliştirmek adına oynayabilirler.

Boş zamanlarda oynanabilecek güzel bulmaca oyunlarından bir tanesi olan Numberful'un Android dışında iOS versiyonu da bulunuyor. Bu nedenle oyunu severseniz iPhone ve iPad sahibi olan arkadaşlarınıza da önerebilir, hatta onlarla yarışabilirsiniz.

Oyun tahtası üzerindeki rakamları yatay, dikey ve çapraz olarak bağlayıp istenen sayıları elde etmeniz gereken bu oyunu hemen ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Numberful

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
63.6 MB DOSYA BOYUTU

Numberful özellikle sayısal bulmaca oyunlarından keyif alanlara hitap ediyor.

Numberful, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. Her yaştan oyunsevere hitap eden bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilme şansına sahibiz. Oyundaki temel amacımız tablodaki rakamları birleştirerek hedef sayıya ulaşmak.

Kulağa kolaymış gibi gelse de hedef sayıya ulaşmak git gide daha zor bir hadise haline geliyor. İlk birkaç bölümde oyunun genel dinamiklerine alışma fırsatı yakalıyoruz. Zaten yapmamız gereken şey çok kolay. Sadece parmaklarımızı sayıların üzerinde kaydırmamız yeterli oluyor. Elbette asıl mesele hangi sayıları ne zaman kullanacağımız.

Oyunda 100 bölüm bulunuyor ve zorluk seviyesi her seferinde bir tık yükseliyor. Geniş çaplı bonuslar zor durumlarda yardımımıza yetişiyor ve daha kolay ilerlememizi sağlıyor. Yine de tüm yükü bonuslar üzerine atamıyoruz. Oyunda başarılı olabilmek için yüksek dikkat ve iyi bir hesaplama yeteneğin gerekiyor.

Matematiği seviyorsanız ve sayısal bulmaca oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Numberful'a mutlaka göz atmalısınız.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu