NumTasu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

NumTasu: Brain Puzzle Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen ve toplama işlemindeki maharetlerinizi sonuna kadar sizden isteyen bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlardan oynayabileceğiniz NumTasu: Brain Puzzle mobil oyunu, güncel olarak beyin jimnastiği yapmak isteyen kullanıcılara hitap eden bir tür bulmaca oyunudur.

İngilizce Number kelimesinin kısaltılmış hali olan Num ve Japoncada toplama işlemi anlamına gelen Tasu kelimelerinin bir araya getirilerek isimlendirildiği NumTasu: Brain Puzzle mobil oyununda genel olarak toplama işlemine hakim olmanız gerekmekte.

Toplama işlemi üzerine kurulu olan NumTasu: Brain Puzzle oyununda sayılarla oluşturulmuş 4 x 4 veya 6 x 6 şeklindeki karelerin içinde yer alan numaraları toplayacaksınız. Karenin dış bölümünde satır ve sütun başlarında ve sonlarında yer alan numaralar size sonucu verecektir. Sizin yapmanız gereken ise satır başında ve sonunda yer alan rakamlara ulaşmak için satır içinde yer alan numaraları toplayarak o sonucu elde etmek. Aynı şey sütun için de geçerli.

Oyunun kontrolleri ise oldukça kolay, yalnızca rakamların üzerine dokunarak sonuca ulaşmak adına toplayacağınız numaraları seçebilirsiniz. 450’den fazla bölümün yer aldığı oyunda isterseniz bir de sonsuz oyun modu bulunmakta. NumTasu: Brain Puzzle mobil oyununu Google Play Store’dan indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

NumTasu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
68.8 MB DOSYA BOYUTU

NumTasu: Brain Puzzle, iPhone ve iPad cihazlardan oynayabileceğiniz ve toplama işlemini sonuna kadar kullanacağınız bir tür bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlardan oynanabilen NumTasu: Brain Puzzle mobil oyunu, beyninizi sürekli zinde tutma potansiyeli olan farklı bir bulmaca oyunudur.

Japon yapımı bir oyun olan NumTasu: Brain Puzzle oyununun adı da İngilizce number ve Japoncada toplama işlemi anlamına gelen Tasu kelimelerinin birleşmesiyle oluşturulmuş. Yalnızca toplama işlemini kullanacağınız oyunda sayılardan oluşturulmuş bir kare içinde yer alan sayıları toplayacaksınız. Ulaşmanız gereken sonuç ise karenin satır ve sütun başlarında yer alan sayılar olacak. Yani satır içinde ya da sütun içinde dizilen sayıları toplamak suretiyle satır ya da sütun başındaki sayıya ulaşmanız gerekiyor. Tabii ki siz yalnızca işinize yarayan sayıları seçip toplamalısınız.

NumTasu: Brain Puzzle oyununun kontrolleri ise oldukça basit. Ekrana dokunmak suretiyle istediğiniz sayıları seçebilirsiniz. Daha sonra pick tuşuna basarak sonuca gidebilirsiniz. NumTasu: Brain Puzzle bilhassa çocuklar için oldukça yararlı olacaktır. Ancak beyin jimnastiği yapmak isteyen yetişkinler için de uygun bir oyundur. NumTasu: Brain Puzzle mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada