OberonSaga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME

OberonSaga, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

OberonSaga, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunudur. Fakat bildiğiniz kart oyunlarından değil, toplanabilir kart oyunları kategorisine giren bir oyun olduğunu söylemeliyim.

Collectible Card Games ya da Tradable Card Games, kısaca CCG ve TCG olarak bilinen kart oyunları son zamanların popüler oyun kategorilerinden bir tanesi. Bu tarz özellikleri ve güçleri olan kartları ve kart oyunlarını çocukluğumuzdan da hatırlıyoruz.

Bu tarz oyunlar bildiğiniz gibi rol yapma tarzını kartlarla birleştiriyor. OberonSaga da bu tarz oyunlardan bir tanesi. Gerçek zamanlı bir kart oyunu olan OberonSaga da aynı zamanda strateji de büyük önem kazanıyor.

Oyunu çevrimiçi diğer oyunculara karşı oynuyorsunuz. Gerçek zamanlı oynadığınız oyunda pek çok farklı eşya kartı ve büyü kartı bulunuyor. Siz de bu kartları kullanarak farklı stratejiler kombine edebiliyor ve geliştirebiliyorsunuz.

Oyunda aynı zamanda savaşları da animasyon şeklinde görüyorsunuz ve etkileyici grafiklere sahip olduğunu söyleyebilirim. Bu da oyunu daha heyecanlı ve daha eğlenceli kılıyor. Ayrıca oyunda 150 tip farklı canavar ilüstrasyonu bulunuyor.

Oyunda yapay zeka, normal, bölüm sonu canavarı gibi farklı dövüş tipleri de bulunuyor. Bununla birlikte oyunda element sistemi de adapte edilmiş yani ateş, su ve tahta olmak üzere üç elementi kullanarak savaşıyorsunuz.

Eğer siz de kart oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

OberonSaga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

OberonSaga, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.

OberonSaga, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir kart oyunudur. Fakat klasik oyun kartı oyunlarıyla karıştırmamanız gerekiyor zira bu strateji ve rol yapmayı bir araya getiren kart oyunları kategorisine giriyor.

Toplanabilir ve değiştirilebilir kart oyunları olarak da bilinen bir kategori olan bu kart oyunlarında genellikle yukarıda da söylediğim gibi rol yapma öğeleri ve strateji öğeleri bir arada oluyor. Yani üzerinde bazı özellikler olan karakter kartları bulunuyor ve bunlarla çeşitli savaşlar yapıyorsunuz.

Çocukken cips poşetlerinden çıkan kartları ve bunlarla oynadığımız oyunları hatırlıyorsanız aslında bu oyunlarda bir nevi o oyunların mobil hali diyebilirim. OberonSaga da bu kategoride gerçek zamanlı savaşlar yapabileceğiniz bir oyun.
Oyunun hikayesine göre dünyada yaşayan bütün yaratıklar ateş, su ve tahta olmak üzere üç elementte yaratılmışlardır. Bu yüzden de sürekli kaos içerisinde olduklarından

Oberon isimli kral bunları kartlara hapsetmiştir. Fakat bin yıl sonra Kral Oberon ölümünden sonra kartların yanlış kullanılacağından endişe ettiği için kazanan elemente krallığı bırakacağını duyurmuştur. Gerçekten detaylı tasarlanmış etkileyici bir hikayeye sahip olması oyunu diğerlerinin bir adım önüne çıkarıyor diyebilirim.

Oyunu çevrimiçi bir şekilde diğer oyunculara karşı oynuyorsunuz. Gerçek zamanlı savaşlar yapabildiğiniz oyunda farklı kartları birbiri ile kullanarak ve kombine ederek farklı stratejiler geliştirebiliyorsunuz.

Ayrıca bununla birlikte oyunun grafiklerinin de gayet etkileyici olduğunu söyleyebilirim. Oyunda savaşlar animasyon şeklinde yapılıyor ve oyunda 150 tip farklı canavar ilüstrasyonu bulunuyor. Ayrıca farklı oyun modları ile istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz.

Eğer siz de kart oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.