Ocean Reef Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
8.2 MB DOSYA BOYUTU

Okyanusların derinliklerine ineceğiz.

Oyuncuları eğlenceli ve rahatlatıcı bir dünyaya götürecek olan Ocean Reef Life ücretsiz olarak yayınlandı.

Mobil klasik oyunları arasında yer alan ve kaliteli içeriklere sahip olan mobil oyunda aksiyon ve gerilimden ziyade eğlence dolu anlar bizleri bekliyor olacak. Renkli balıkların yer aldığı denizlerde harikalar diyarına doğru bir yolculuk yapacağız. 3D grafik açılarının yer aldığı yapımda 50 güzel ve gerçekçi okyanus canlısı yer alıyor.

Farklı kamera modlarına da sahip olan oyunda resifleri özgürce gezebilecek ve canlıları yakından inceleme fırsatı elde edeceğiz.  40’dan fazla kilitli deniz canlısının yer aldığı oyunda bize verilen görevleri başararak bu kilitleri açabilecek ve oyun içerisinde karşılaşabileceğiz. Oyuncular kazandıkları bonuslar ve XP’ler ile bu ürünlerin kilitlerini açabilecek ve oyun içerisinde kullanabilecekler.

İki farklı mobil platform için duyurulan ve ücretsiz olarak yayınlanacak olan Ocean Reef Life, Superheart Studios Inc tarafından geliştirilip yayınlanıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Ocean Reef Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
151.9 MB DOSYA BOYUTU

Okyanusların derinliklerine ineceğiz.

Superheart Studios Inc tarafından Android ve İOS platformu için geliştirilen Ocean Reef Life geçtiğimiz günlerde ön kayıtlara açılmıştı.

Mobil klasik oyunları arasında yer alan Ocean Reef Life ile okyanusların derinliklerine inecek ve bize verilen görevleri başarmaya çalışacağız. 40’dan fazla deniz türünün yer aldığı mobil yapımda 3D grafik açıları yer alacak. Rengarenk anlara tanıklık edeceğimiz mobil yapımda oyuncular gerilimden uzak ve eğlenceli bir dünya ile karşılaşacaklar. Deniz canlılarını yakından tanıma fırsatı elde edeceğimiz yapımda kilitli öğelerde yer alacak.

Oyuncular yaptıkları görevler sonrasında bonus ve XP kazanacaklar. Bu XP ve bonuslar ile kilitli olan öğelerin kilitlerini açacak ve oyun içerisinde bu içerikler ile karşılaşabilecekler. Özgürce denizler içerisinde keşifler yapacağımız oyunda bizleri renkli sahneler bekliyor olacak.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Reef Rescue

    Su altında bulmacalar çözeceğiz.
  • Hamster Life

    Sevimli hamster figürlerinin yer aldığı eğlence dolu bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Amaranthine Voyage: The Tree of Life

    Arkeoloji çalışmaları sonucu ilginç objelere rastlayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Ocean Nomad APK

    Ocean Nomad APK adada hayatta kalma oyunları sevenler için tavsiyemizdir. Hayatta kalma simülatöründe sal barınağımız ve köpek balıklarıyla mücadele ediyoruz.
  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Fishing Life APK

    Fishing Life APK Android telefonunuzda internetsiz oynayabileceğiniz balık tutma oyunudur.
  • Medieval Life

    Benzersiz görevleri başarmaya çalışacağız.