oCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

oCraft, renkli özel efektleriyle dikkat çeken ücretsiz eşleştirme oyunudur.

oCraft, kısa sürede bağımlılık yaratan popüler şeker tüketme oyunu Candy Crush Saga’dan esinlenerek hazırlanmış ücretsiz olarak oynayabileceğiniz üçlü eşleştirme oyunudur. Sebze, meyve ve inşaat malzemelerine yer verilen oyunda tamamlamanız gereken 50 bölüm sizleri bekliyor.

Renkli arabimi ve özel efektleriyle dikkat çeken oCraft oyununda sebze, meyve ve inşaat malzemelerinen oluşan öğeleri size verilen hareket sayısını aşmadan toplamaya çalışıyorsunuz. Aynı öğeden en az üçünü yan yana getirerek ilerlediğiniz oyunda o bölüm başında yapmanız gerekenler belirtiliyor. Bu açıdan bölümlere başlamadan mu ipuçlarını okumanız son derece önemli. Zorlu seviyelerde öğeleri daha kolay eritmenizi sağlayan güçlendirici öğeler bulunuyor. Bunları bölüm sonunda elde ettiğiniz altınlarla veya gerçek paralarla satın alabilliyorsunuz.

Üçlü eşleştirme oyunu oCraft, oyununuzu otomatik olarak kaydetme özelliğine de sahip. Bu sayede duraklattığınız oyuna kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. Tabii ki bölüme yeniden başlamanız da mümkün. Oyunun ayarlar menüsü de oldukça sade tutulmuş. Ses, müzik açıp kapama ve ipucu alma seçeneklerine yer verilen menü, oyunu ilk açtığınızda karşınıza çıkıyor.

Eğer JeweLife, Candy Crush Saga, Fruit Cut Ninja and Puzzle Craft gibi bulmaca oyunlarını severek oynuyorsanız CoCraft’ı da kesinlikle beğeneceksiniz.

Erkan Calp

oCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
92 TOPLAM İNDİRME

oCraft oyununda sebze, meyve ve inşaat malzemelerini birbiriyle eşleştirecek ve altınlar kazanacaksınız.

oCraft ( Oriental Crafting Saga ) hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu bir bulmaca oyunudur. Sebze, meyve ve inşaat malzemeleri gibi ilginç öğeleri içeren üçlü eşleştirme oyunu son derece zevkli ve ücretsiz.

50 bölümün yer aldığı oyunda temela amacınız sebze, meyve ve inşaat malzemelerden oluşan öğeleri hareket sınırına ulaşmadan birbiriyleriyle eşleştirmek ve bölüm başında sizden istenen öğe sayısına ulaşmak. Oynanış bakamından Candy Crush Saga’dan farklılık göstermeyen oyunda zorlu bölümleri geçmeniz için 7 benzersiz güçlendirici öğe bulunuyor. İçlerinde aynı türdeki tüm öğeleri bir anda kaldıran “Hyperstar” gibi oldukça işinize yarayacak öğelerin de bulunduğu bu güçlendiriciler, gerçek para veya bölüm sonlarında toplanılan altınlarla satın alınabiliyor.

oCraft Özellikleri:

  • Üç tip üçlü eşleştirme oyunu: sebze, meyve ve inşaat malzemeleri
  • 50 farklı bölüm
  • 7 benzersiz güçlendirici öğe
  • Meyve tadında ve renkli özel efektler
  • Oyunda ilerken değişen zengin oryantal dünya
Erkan Calp

oCraft

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
217 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

oCraft, Windows Phone 8'li cihazlarla uyumlu ücretsiz oynayabileceğiniz bir üçlü eşleştirme oyunudur.

oCraft, Windows Phone 8’li akıllı telefon ve tabletinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eşleştirme oyunudur. Sebze, meyve ve inşaat malzemeleri gibi ilginç öğelerin yer aldığı oyunun kısa sürede bağımlısı olabilirsiniz.

Popüler üçlü eşleştirme oyunlarından Candy Crush Saga’dan esinlenerek hazırlanmış olan oyunda çeşitli sebze ve meyvelerin yanı sıra inşaat malzemeleri birbiriyle eşleştirmeye çalışıyorsunuz.

Zengin oryantal dünyada geçen 50 farklı bölümün yer aldığı oyunda sizden her bölümde farklı birşey yapmanız isteniyor. Bu yüzden bölüm başlarında ekranınızda beliren ipuçları dikkatlice okumalısınız. Kolay oynanabilirliğe sahip oyun ilerledikçe zorlanıyor, ancak 7 adet eşsiz güçlendiriciden faydalanarak zorlu bölümleri de rahatlıkla geçebiliyorsunuz.

Oyun esnasında sıkılmanızı önleyen müzikler ve meyve tadındaki renkli özel efektlerle dikkat çeken oCraft, Candy Crush Saga tarzında oyunlardan hoşlananlar için ideal.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada