Octagon

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME

Octagon sadece bir sonsuz koşu olmakla kalmayan estetik bir labirent platform oyunu. Üstelik dikkat çekici görseller ve elektronik müziklerle oyunu zenginleştiren detaylar titizlikle hazırlanmış.

Sonsuz koşu ve platform labirentini bir araya getiren Octagon, basit türdeşlerin çok ilerisinde bir oyun zevki sunuyor. Elektronik müziklerle birlikte oyun şevkini yükselten atmosfere bir de nefis poligon grafikleri eklenince oyunseverin estetik algısına da bir jest yapılmış. 8 şeritli bir daire, veya başka değişle bir sekizgenin içinde koştuğunuz bu oyunda doğru rotayı yakalamak için sürekli manevra yapanız gerekecek. Önünüze rastgele engellerin çıkmasından ziyade rotanızı seçmeniz gereken bu oyun gözle görülür bir akıcılığa sahip ve daha az sinir bozucu olmayı başarıyor. Oldukça hesaplı olan bir oyun içi satın alma butonu sayesinde oyun içi kaydetme özelliği ve sonsuz modda oynama fırsatıyla birlikte reklamların tamamından da kurtuluyorsunuz.

Sade bir Arcade oyunu havası taşıyan Octagon'da amacınız hızlı hareket etmek. Dolayısıyla reflekslerinizin iyi olması lazım. Altınızdaki yol başka yönlere doğru kıvrılırken sizin de zamanlamaya ayak uydurmanız gerekiyor. Deliklerden kaçmak için zıt yer çekimden de faydalanıp sıçramanız mümkün. Görsel ve işitsel bir estetik yaratmayı ihmal etmeyen yapımcılar sonsuz koşu türüne ciddi bir derinlik katmışlar.

Alper Çetiner

Octagon

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
95 TOPLAM İNDİRME
14.5 MB DOSYA BOYUTU

Octagon sadece bir sonsuz koşu olmakla kalmayan estetik bir labirent platform oyunu. Üstelik dikkat çekici görseller ve elektronik müziklerle oyunu zenginleştiren detaylar titizlikle hazırlanmış.

Sonsuz koşu ve platform labirenti dinamiklerini harmanlayan Octagon, türünün basit örneklerinden çok daha ileriye uzanan bir oyun zevki vaadediyor. Elektronik müzikler ve poligon grafiklerindeki renk seçimleri ile birlikte farklı bir estetik yakalayan bu oyun, 8 şeritli bir sekizgenin iç kısmında koridoridordan koridora sıçramanız gereken bir yapıya sahip. Doğru rotayı yakalayabilmek için manevra kabiliyetinizin iyi olmalı. Önünüze rastgele ve zorlama engellerin çıkmasından ziyade altınızdaki platformun kıvrımlarına göre hareket etmeniz daha takip edilebilir bir oyun deneyimi sunduğu için çabuk sinirlenenleri üzmeyecek bir oyun ile karşı karşıyayız. Oyunda kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün ve reklamsız bir oyun keyfi ile birlikte sonsuz modda oynamanız da mümkün.

Oldukça sade bir Arcade oyunu havasını taşıyan Octagon oynarken yapmanız gereken şey hızlı hareket edip reflekslerinize hakim olmak. Yürüdüğünüz yol başka açılara doğru kıvrılırken sizin de aynı zamanda hareket edip uyum sağlamalısınız. Önünüze birden çıkan çukurlardan kaçabilmek için zıt yer çekiminden yararlanıp üst tarafınıza kaçmanız da mümkün. Hem grafikleriyle hem de müzikleriyle etkileyici olmayı başaran bu oyunu deneyimlerken türdeşlerinden ne denli farklı olduğunu anlayacaksınız. 

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.