Olympus Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Olympus Rising mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bit strateji oyunudur

Olympus Rising taktiksel yeteneklerinizi konuşturmanıza imkan tanıyan ve online altyapıyasahip olan bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinze ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Olympus Rising'de bizi mitolojik bir hikaye bekliyor. Oyunda bütün olaylar Yunan mitolojisinde tanrıların yaşadığı dağ olduğuna inanılan Olimpos'un saldırıya uğramasıyla başlıyor. Biz bu tanrıların gücünü ve stratejik yeteneklerini kullanarak Olimpos dağını düşman saldırısından korumaya çalışıyoruz. Bunun yanında ordumuzun gücünü sergilemek için uzay toprakları da fethetmekteyiz.

Olympus Rising MMO türünde bir yapıya sahip. Oyunda Olimpos Dağı'nı korumak için savunma binaları inşa ediyoruz. Bunun yanında ordumuzu geliştirerek düşmanlarımızla savaşmamız gerekli. Ordumuzda efsanelere konu olmuş mitolojik kahramanları görevlendirebiliyor, savaşları kazandıkça bu kahramanları geliştirebiliyoruz. Ayrıca farklı mitolojik yaratıkları da ordumuza dahil edebilmekteyiz.

Olympus Rising yüksek kaliteli grafikleriyle dikkat çeken bir oyun. Eğer strateji türünü ve mitolojik öğeleri seviyorsanız Olympus Rising hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

Olympus Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
98.2 MB DOSYA BOYUTU

Olympus Rising mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur

Olympus Rising eğre boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Olympus Rising mitolojik hikayesiyle ilginizi çekebilir. Olympus Rising'de Yunan mitolojisi konu alınıyor ve tanrıların yaşadığı dağ olarak ifade edilen Olimpos Dağı'nda geçen bir hikaye bizi bekliyor. Biz Olimpos Dağı saldırıya uğrarken bu dağı korumak için çabalıyoruz. Bu işi gerçekleştirmek için ordularımızın yanında tanrılardan gelen güçleri de kullanabiliyoruz.

Olympus Rising online altyapıya sahip bir oyun. Bu da onu hafiften bir MMO oyununa benzetiyor. Oyunda hem kendi şehrimizi inşa ediyoruz hem de bu şehri düşman saldırısına karşı korumak için onu savunma sistemleriyle donatıyoruz. Şehrimizin ne kadar gelişmiş olduğu ise gücümüzü sergiliyor.

Olympus Rising'de ordumuzu çeşitli mitolojik kahramanlarla güçlendirebilmekteyiz. Bu kahramanları savaşları kazandıkça geliştirmemize de imkan veriliyor. Olympus Rising'in grafik kalitesi bir hayli yüksek.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Hunger Games: Panem Rising

    The Hunger Games: Panem Rising oyunseverleri eşsiz bir maceraya davet eden, sürükleyici bir kart oyunu.
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • Empire: Rome Rising

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz strateji oyunudur.
  • Legend: Rising Empire

    Favilla'nın kurgusal kıtasını fethedin ve imparatorluğunuzu kurun.
  • Fantasy Heroes: Demon Rising

    Karakterlerini oluştur ve zorlu evrene dalış yap.
  • World War Rising

    Askeri üssünüzü kurun, savaşın.
  • Legends Of Olympus

    Eski dönemlere ait eşsiz bir çiftliği yöneterek macera dolu bir serüvene atılacağınız benzersiz bir oyundur.
  • Strike Wing: Raptor Rising

    Strike Wing: Raptor Rising bolca aksiyon sunan bir mobil oyundur