One Gallery

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

One Gallery uygulaması sayesinde HTC Android cihazlarınızda tüm online fotoğraf ve videolarınızı görüntüleyebilirsiniz.

One Gallery uygulaması, HTC akıllı telefon sahiplerinin kullanabilecekleri bir bulut fotoğraf ve video senkronizasyon uygulaması olarak karşımıza çıktı ve Android işletim sisteminin bu konudaki oldukça büyük bir eksikliğini gidermeyi başarıyor diyebilirim. Oldukça temiz arayüzü ve kolayca çalışan işlevleri sayesinde kullanırken herhangi bir zorluk çekeceğinizi de sanmıyorum.

Tek başına bir işlevi olmayan ve esasında standart Galeri uygulamasını biraz daha bulut yedekleme servisleriyle uyumlu hale getiren uygulama, böylelikle fotoğraflarınıza ve videolarınıza daha kolay bir şekilde tek bir noktadan erişmenize yardımcı oluyor.

Bunun için Facebook, Dropbox, Flickr ve Google Drive hesaplarınıza bağlanan One Gallery, bu bağlanma işleminin sonrasında bu hesaplarda yer alan fotoğraflarınızı telefonunuzun galerisinde göstermeye başlıyor. Telefonunuzda yer işgalini önlemek için sadece küçük resimleri yükleyen galeriniz, dilerseniz resimlere tıklamanızla birlikte esas hallerini de internet üzerinden gösterebiliyor.

Elbette istediğiniz fotoğraf ve videolarınızı direkt olarak telefonunuza indirerek galerinizdeki ilgili kategorilerde gösterilmesini sağlamak da mümkün. Fakat tüm sosyal ağ ve bulut depolama servislerindeki fotoğrafları indirmeye çalışmanın biraz fazla yer kaplayacağını unutmamalısınız.

Fakat uygulamanın bir yedekleme aracı olarak kullanılmadığını da unutmamak gerekiyor. Herhangi bir şekilde galerinizdeki çektiğiniz fotoğrafları online hesaplarınıza yüklemeniz ve yedeklemeniz mümkün değil. Bu nedenle daha geniş bulut depolama olanaklarına sahip uygulamalara göz atmak da isteyebileceğinizi düşünüyorum.

HTC markalı Android akıllı telefon kullanıcılarının tüm anılarına ve hatıralarına tek bir noktadan ulaşabilmelerine yardımcı olacağını düşündüğüm One Gallery’i denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Gallery Vault

    Gallery Vault ile tüm özel dosyalarınızı gizleyerek başkalarının görmesini engelleyebilirsiniz.
  • Photo Gallery

    Photo Gallery uygulaması, fotoğraf ve videolarınız için geniş yelpazede özellikleri sizlere sunuyor.
  • Photo Gallery HD

    Photo Gallery HD uygulamasıyla onlarca faydalı özelliğe sahip bir galeri uygulamasına sahip olabilirsiniz.
  • F-Stop Gallery

    F-Stop Gallery uygulaması ile fotoğraflarınızı hızlıca görüntüleyebilir, çeşitli düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz.
  • Private Gallery

    Private Gallery, istediğiniz fotoğrafları seçerek geri kalanları saklamanızı sağlayan yararlı ve kullanışlı bir Android fotoğraf saklama uygulaması.
  • Crunch Gallery

    Crunch Gallery sayesinde kalitelerini bozmadan fotoğrafların boyutlarını düşürebiliyoruz.
  • Photo Gallery for Facebook

    Android Photo Gallery uygulamasıyla, cihazınızda yer alan fotoğrafları Facebook'a yükleyebilirsiniz.