Onirim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Onirim, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Onirim, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir masa oyunu olarak ön plana çıkıyor. Zevkli bir oyun deneyimi sunan Onirim ile keyifli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Kart oyunu oynamayı sevenlerin ilgisini çekebilecek bir oyun olan Onirim, farklı oynanış biçimiyle dikkatimizi çekiyor. Oyunda kartları masaya diziyor ve stratejinize göre uygun yerlerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Heyecanlı bir oynanış sunan oyunda farklı odalara katılabiliyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz. Solitaire oyununa benzeyen bir oynanışa sahip olan Onirim'de becerilerinizi sergilemeniz gerekiyor. Dikkatli olmanız gereken oyunda farklı zorluktaki görevlerin de üstesinden gelmeniz gerekiyor. Eğer kart ve masa oyunlarını seviyorsanız Onirim tam size göre diyebilirim. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Onirim oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Onirim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
199 MB DOSYA BOYUTU

Onirim, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Onirim, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve bağımlılık yapıcı bir kart oyunudur.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz zevkli bir kart oyunu olan Onirim, farklı teması ve bağımlılık yapıcı etkisiyle dikkatimizi çekiyor. Oyunda stratejik taktikler geliştiriyor ve rakiplerinizin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Karanlık bir temada geçen oyunda keyifli zamanlar da geçirebiliyorsunuz. Oyunda kartları masaya diziyor ve stratejinize göre uygun yerlerine yerleştirmeye çalışıyorsunuz. Heyecanlı bir oynanış sunan oyunda farklı odalara katılabiliyor ve rakiplerinizle mücadele ediyorsunuz.

Solitaire oyununa benzeyen bir oynanışa sahip olan Onirim'de becerilerinizi sergilemeniz gerekiyor. Eğer kart oyunlarını seviyorsanız bu oyunu mutlaka denemeniz gerektiğini söyleyebilirim. Farklı kurgusu ve denemeye değer oynanışıyla Onirim sizleri bekliyor. Ayrıca son derece dikkat gerektiren oyunda işiniz bir hayli zor. Boş zamanlarınızı değerlendirmek için tercih edebileceğiniz bu oyunu sakın kaçırmayın.

Onirim oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Gambit - Real-Time PvP Card Battler

    Gerçek zamanlı teke tek kart savaşları
  • Tap Cats: Battle Arena (CCG)

    Kediler savaşıyor!
  • Apocalypse Hunters

    Telefonunuzla dolaşarak yaratıkları yakalayın.
  • Chicken Head!

    Tavuklar kart biçiminde karşımıza çıkıyor.
  • MARVEL SNAP APK

    Marvel Snap APK, süper kahramanlardan destenizi oluşturun. Diğer oyunculara karşı savaşın. Elinizi üçlendirin ve tüm kartlara sahip olmaya çalışın.
  • UNO!

    Popüler kart oyunu mobilde!
  • MARVEL Duel

    MARVEL Duel Android kart oyunu, süper kahramanlarla kötüleri buluşturuyor.