Onmyoji Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Fantastik bir dünyada savaşacağız.

Android oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Onmyoji Arena, bir strateji oyunudur.

Fantastik yaratıkların ve karakterlerin yer aldığı yapımda dünyanın dört bir yanından oyuncular bulunmaktadır. Çeşitli savaş modlarına sahip olarak karşımıza çıkan oyunda 500 binden fazla oyuncu yer almaktadır.

Çarpıcı grafiklerle eşliğinde oyunculara sunulan yapım, 3v3 gibi savaş modlarını da destekliyor. NetEase Games imzası ile geliştirilen ve yayınlanan oyunda, birbirinden farklı oyuncular ile mücadele edecek ve onları etkisiz hale getirmeye çalışacağız.

Seviye sisteminin de yer aldığı yapımda, ne kadar yüksek seviyeye sahip olursanız o kadar güçlüsünüz demektir. Oyuncular yan görevleri yaparak ya da sürekli savaşarak hızlı bir şekilde seviye atlayabilir ve karakterlerini geliştirebilirler. Oyuncular karakterlerine farklı saldırı güçleri kazandırabilir ve rakip oyuncudan daha avantajlı bir konuma gelebilirler.

MOBA türünde bir deneyim sunan yapım, orjinal karakter sesleri ile süslenmiştir. Android platformunda 4.4 gibi bir inceleme elde eden yapım mobil oyun severler tarafından da ilgiyle oynanıyor. Başarılı yapım henüz ülkemizdeki İOS kullanıcıları için yayınlanmış değil. Ancak oyunun İOS versiyonununda olduğunu belirtelim.

Doğukan Çağlakpınar

Onmyoji Arena

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

NetEase'den harika bir fantastik rpg oyunu

Onmyoji Arena, NetEase tarafından geliştirilen ücretsiz MOBA oyunu. Steam’in ardından mobil platformda indirilebilir olan sıra tabanlı fantastik strateji oyununda Tanrı olarak şeytani güçlere karşı savaşıyorsunuz. Yenilikçi harita tasarımları, sisli savaş modu, geliştirilmiş Tanrı yetenekleri, daha eğleneceli ve büyük zorlu mücadeleler, yeni üçlü takım mücadelesi ile orijinal Onmyoji oyunundan çok daha iyi bir yapım karşımızda.

Mobil platformda RPG türünde kaliteli oyunlarla karşımıza çıkan NetEase’in imzasını taşıyan Onmyoji, PC platformunun ardından mobilde yerini almış durumda. iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımı oynamış olun olmayın, anime çizgilerini taşıyan rol yapma strateji oyunlarını seviyorsanız kesinlikle oynamalısınız. Japonca ses sanatçılarının renk kattığı, çarpıcı üç boyutlu grafiklere sahip, hikayeyi yaşatan değil hızlı tempolu savaşlara sokan, kendi savaş stilinizi uygulamanıza izin veren, hepsinden önemlisi ücretli sistemin olmadığı her açıdan etkileyici bir fantastik RPG oyunu Onmyoji Arena.

Son dönem mobil oyunların olmazsa olmaz modlarından Battle Royale de mevcut. Üçlü savaş modunda tüm oyuncular kaynakları ele geçirmek için canını ortaya koyarak savaşıyor. Kapışma merkez noktada gerçekleşirken, yeniden doğma haritanın üç farklı noktasında gerçekleşiyor.

Onmyoji Arena Özellikleri:

  • Etkileyici karakterler, öldürücü hareketler
  • Hızlı eşleşme, dünya genelinde oyuncularla mücadele
  • İki kat tehlike, üç kat eğlence
  • Gerçek zamanlı 5’e 5, 3'lü takım halinde battle royale

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Stone Arena

    Eğlenceli efektler bizleri bekliyor.
  • Casual Heroes

    Gerçek oyuncular ile arena savaşlarına katılacağız.
  • Football Tactics Arena

    Stratejik hamleler eşliğinde futbol maçlarına katılacağız.
  • Space Arena: Build & Fight

    Farklı uzay gemileri inşa ederek düşmanlarınızla gezegen savaşları yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.
  • Arena Allstars

    Arena Allstars Android İçin Strateji Oyunudur.
  • Survival Arena

    Survival Arena, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Arena: Galaxy Control

    Düellolara girin, galaksinin kontrolünü elinize alın.
  • Spirit Clash: Arena League

    Rakibinize takımınız ile üstünlük kurun.