Ontrava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Ontrava, Android cihazlarınızda iş ve yaşam haberlerini takip edebileceğiniz bir haber okuma uygulamasıdır.

Ontrava, akıllı cihazlarınızdan iş ve yaşam haberini takip etmenize yarayan harika bir haber okuma uygulaması olarak dikkat çekiyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, en fazla 3 dakikanızı ayırarak merak ettiklerinizi öğrenebilir, günün en önemli gelişmelerinden haberdar olabilirsiniz.

Daha önce iOS için Ontrava uygulamasının incelemesini sizlerle paylaşmıştık. O platformdaki uygulama o kadar çok beğenildi ki, kısa süre içerisinde App Store'da en çok beğenilen uygulamalar arasına girdi. Şimdi ise Android platformu için resmi Ontrava uygulamasını görüyoruz. En fazla 3 dakikada okunabilen iş ve yaşam haberlerini okuyabileceğiniz bu uygulama, haber okumaya yönelik yapılan çalışmaların en sade ve en iyilerinden biri diyebilirim. Haberleri hızlıca okuyabilir, gün içerisinde çıkan en önemli haberler hakkında bildirim alabilir ve günün öne çıkan başlıklarını akşam saatlerinde "Ontrava Kahveniz" bölümünden takip edebilirsiniz. 

Son derece başarılı bir girişim olan Ontrava'nın Android sürümünü ücretsiz indirebilirsiniz. Sürekli kendini geliştiren bir ekibin elinden çıkan bu uygulamayı denemenizi kesinlikle öneririm.

NOT: Uygulamanın boyutu cihazınıza göre farklılık göstermektedir.

Gökhan Abay

Ontrava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Ontrava, iPhone ve iPad cihazlarınızda iş, yaşam, teknoloji ve kariyer gibi konularda haberler okuyabileceğiniz harika bir uygulamadır.

Ontrava, mobil platformlarda sürekli gelişen haber okuma deneyimine yeni bir soluk getiren bir haber uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden kullanabileceğiniz bu uygulama sayesinde, iş, yaşam, teknoloji, kariyer ve girişimcilik konuları hakkında yazılmış haberlere ulaşabilir ve keyifli bir okuma süreci geçirebilirsiniz. Son derece sade bir uygulama olması nedeniyle denemenizi kesinlikle öneririm.

Türkiye'de belirli bir nişi besleme amacıyla kurulan portalların sayısı giderek artıyor. Açıkçası bu konunun çok önemli olduğunu düşünüyorum, zira tematik sitelerde yayınlanan içerikler veya haberler her zaman daha ayrıntılı ve kaliteli oluyor. İş, yaşam, teknoloji, kariyer ve girişimcilik alanlarına ilgi duyan insanların birbirinden güzel içeriklere ulaşabileceği Ontrava'da bunlardan biri diyebilirim. En fazla 3 dakikada okuyabileceğiniz haberler ile hem bilgilenip hem de vakit kazanabilirsiniz. Diğer yandan önemli haberler hakkında bildirim alma imkanınız olduğunu da söylemeden geçmeyelim. 

Yukarıda bahsettiğim alanlara ilgi duyan biriyseniz Ontrava'yı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Son derece başarılı bir haber okuma deneyimi sunduğundan denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.
  • PressReader

    Online dergi ve gazete içeriklerine PressReader uygulamasından erişebilirsiniz.
  • Hosting Dergi

    Hosting Dergi ile web hosting sektörünün önde gelenlerinin bilgilerinden Android cihazlarınızda faydalanabiliyorsunuz.
  • Turkcell Dergilik

    Turkcell Dergilik, Android tablet bilgisayarlarda dergi okunması üzerine hazırlanmış bir dergi platformu.
  • Diyanet Dergilik

    Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan dergileri Diyanet Dergilik uygulamasından okuyabilirsiniz.