Operation Dracula

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
89 MB DOSYA BOYUTU

Operation Dracula mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir shoot em up oyunudur

Operation Dracula 90'lı yıllarda atari salonlarında oynadığımız Raiden gibi klasik shoot em up oyunlarındaki eğlenceyi mobil cihazlarımızda yaşamamıza imkan tanıyan bir uçak savaşı oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Operation Dracula aslında ilk olarak iOS platformuna çıkış yapmıştı. Bu platformda büyük başarı yakalayan ve iyi inceleme notları alan oyun sonradan Android platformuna da taşındı. Yani karşınızda boş vakitlerinizi keyifli bir şekilde değerlendirmenizi garantileyecek bir oyun bulunmakta.

Operation Dracula içerisinde 3 farklı kahramandan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Ayrıca oyunu oynayarak bir tane bonus kahramanın kilidini de açabilmekteyiz. Kuşbakışı kamera açısıyla oynadığımız oyunda kullandığımız savaş gemisi ekranda dikey olarak ilerliyor ve karşımıza yüzlerce düşman çıkıyor. Bir yandan gemimiz ateş ederken diğer yandan da düşman ateşinden kaçıyoruz. Bölüm sonu canavarları ise bize zorlu ve heyecanlı mücadeleler sunuyor.

Operation Dracula'nın müzikleri de oyunun retro tarzını koruyor. 16 bit grafiklere sahip olan oyun sahip olduğu yoğun aksiyon ile keyifli bir oynanış sunmakta.

Can Erdil Şentürk

Operation Dracula

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
293 MB DOSYA BOYUTU

Operation Dracula mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz klasik tarzda bir uçak savaşı oyunudur

Operation Dracula eğer 80'li yıllarda oynadığınız klasik shoot-em up türündeki oyunları özlüyorsanız size büyük eğlence sunabilecek bir mobil uçak savaşı oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir oyun olan Operation Dracula'da dünyayı tehdit eden düşmanlarla savaşan kahramanları yönetiyoruz. 3 farklı kahramandan birini seçerek başladığımız oyunda yüksek teknoloji ile üretilmiş savaş uçağımıza atlıyoruz ve gökyüzüne açılarak düşman savaşçılarıyla ve komutanlarıyla çarpışıyoruz. Oyun boyunca farklı mekanlarda fakrlı düşman türleri ile savaşmaktayız. Ayrıca bölüm sonu canavarları oyundaki tansiyonu yükselterek bize bolca heyecan sunuyor.

Operation Dracula atari salınlarında oynadığımız retro oyunların atmosferini başarılı bir şekilde canlandırıyor.  Renkli 16 bit grafikler ve Japon arcade oyunlarına özgü müzikler bu atmosferin önemli bir parçası.

Operation Dracula 2 boyutlu grafiklere sahip olan bir oyun. Ekranda dikey olarak ilerleyen uçağımızın karşısına sürekli yeni düşmanlar geliyor ve bölümü tamamlayarana kadar düşman ateşinden kaçıyoruz ve düşmanları yok ediyoruz. Kuşbakışı kamera açısıyla kontrol ettiğimiz uçağı yönetmek oldukça kolay. Civcivli savaş sahnelerine sahip bu tür shoot-em up oyunlarını seviyorsanız Operation Dracula'yı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fury of Dracula: Digital Edition

    Fury of Dracula: Digital Edition Android Google Play'de! Dracula olun veya Dracula'nın kanlı planlarını suya düşürün.
  • Operation New Earth

    Onlarca farklı savaş kahramanı ve mühimmatından faydalanarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dracula 1: Resurrection

    Dracula 1: Resurrection klasik bir macera oyunudur
  • Dracula 2 - The Last Sanctuary

    Dracula 2 - The Last Sanctuary klasik bir macera oyunudur
  • Hotel Dracula

    Android cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz Hotel Dracula oyunu bir simülasyon oyunudur.
  • Dracula 4: The Shadow Of The Dragon

    Dracula 4: The Shadow Of The Dragon point and click türünde bir macera oyunudur
  • Samsung One Hand Operation +

    Samsung Good Lock One Hand Operation + indirin, Android telefonunuzu tek elle rahatça kullanın.
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.