Operation New Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
81 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş kahramanı ve mühimmatından faydalanarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Android, İOS ve Windows sürümleri sayesinde üç farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan oldukça geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan Operation New Earth, bilimkurgu tarzındaki aksiyon dolu bölümleri ve eşsiz savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, dünyaya hükmederek yeryüzündeki tüm noktaların kontrolünü elinize almak ve nefes kesen savaşlar yaparak çeşitli ödüller kazanmaktır. Son teknoloji ile tasarlanmış silah ve mühimmatlardan faydalanarak düşman birliklerini en kısa sürede etkisiz hale getirmeli ve seviye atlayarak hakimiyet alanınızı genişletmelisiniz. Oyunu dilerseniz online modda oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü rakiplerle mücadele edebilirsiniz.

Oyunda onlarca farklı özelliğe ve silaha sahip savaş kahramanı bulunmaktadır. Ayrıca eşsiz savaş uçakları ve helikopterleri yer almaktadır. Birliklerinizi doğru stratejiler kurarak savaşa hazırlamalı ve düşmanı yenerek dünyayı kurtarmalısınız.

Strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Operation New Earth, aksiyona doyacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Operation New Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
311.7 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş kahramanı ve mühimmatından faydalanarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Kendi kurduğunuz düzen ile dünyayı yönetebileceğiniz ve hakimiyet alanınızı genişletebilmek için aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Operation New Earth, strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren benzersiz bir oyundur.

Bilimkurgu şeklinde tasarlanmış birbirinden eğlenceli onlarca bölümü ve son teknoloji savaş malzemeleri ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, dünyaya hükmetmek için güçlü bir ordu kurmak ve yeni bölgeler keşfederek seviye atlamaktır. Dilerseniz oyunu çevrimiçi oynayabilir ve güçlü rakiplerle savaşabilirsiniz. Ayrıca oyun içinde istediğiniz birlikle ittifak kurabilir ve stratejik planlar yaparak düşmanlarınızı sinsice devirebilirsiniz.

Roket atar, tank, savaş uçağı, helikopter, uzun menzilli tüfekler ve daha onlarca ölümcül savaş aletinden yararlanarak savaşlarda galip gelebilir ve ganimet toplayarak yolunuza devam edebilirisiniz.

Android, İOS ve Windows işletim sistemlerini içeren tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olacağınız Operation New Earth, yüz binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve gün geçtikçe daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen sıra dışı bir savaş oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Operation New Earth

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
187.14 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı savaş kahramanı ve mühimmatından faydalanarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Mobil platformda strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara sunulan Operation New Earth, bilimkurgu tarzında tasarlanmış birbirinden güzel onlarca farklı seviyeden oluşan ve aksiyon dolu savaş sahnelerine yer verilen eşsiz bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve kaliteli efektleri ile oyun severlere benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, stratejik planlar yaparak düşman birliklerinin zayıf noktalarını tespit etmek ve doğru hamlelerle savaşlardan galip gelmektir. Dünyanın kontrolünü tamamen elinize alabilmek ve yeni gezegenler keşfetmek için onlarca ölümcül silah ve farklı özelliklere sahip yüzlerce askerden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz online savaşlara da katılabilir ve daha fazla ganimet toplayabilirsiniz. Oyunda farklı özel güçlere ve silahlara sahip birçok savaş kahramanı bulunmaktadır. Dilediğiniz karakterleri ve savaş aletlerini kullanarak düşmanlarınıza karşı mücadele edebilirsiniz.

Android, İOS  ve Windows işletim sistemlerine sahip cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan ve sürükleyici özelliği ile dikkat çeken Operation New Earth, binlerce oyuncunun beğenisini kazanan eğlenceli bir savaş oyunu olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Life on Earth

    Milyon yıl önce yaşamış olan canlıları araştıracağız.
  • New York Mysteries

    Maceracı bir muhabiri canlandıracağız.
  • Survival Mobile

    Android cihazınızda sürükleyici bir strateji oyunu oynamaya hazır olun.
  • Take Cover

    Strateji savaşlarına katılacağız.
  • Titan Throne

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Valiant Force

    Sıra tabanlı bir strateji oyunu oynayacağız.
  • Rusted Warfare

    Retro bir strateji dünyasına giriş yapacağız.
  • Antiyoy

    Eğlenceli bir strateji oyunu oynayacağız.