Opet Mobil Uygulaması

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
849 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Opet Mobil Uygulaması ile size Opet akaryakıt istasyonlarını tespit edebilirsiniz

Opet Mobil Uygulaması kullanıcılara kendilerine en yakın Opet akaryakıt istasyonunu bulabilme konusunda yardımcı olan resmi Opet uygulamasıdır.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Opet Mobil Uygulaması sayesinde benzininizin veya otogazınızın azaldığı durumlarda size en yakın Opet benzin istasyonunu araştırabilirsiniz. Uygulama size konumunuza en yakın Opet istasyonlarını listeleyebilirken bu istasyonları harita üzerinde de gösterebiliyor.

Opet Mobil Uygulaması kullanışlı ek özelliklere de sahip. Uygulama aracılığıyla Opet kartınızı uygulamaya tanıttığınızda kartınıza özel kampanyaları ve duyuruları takip edebiliyor, fırsatlardan yararlanabiliyorsunuz. Ayrıca Opet Mobil Uygulaması Opet akaryakıt istasyonlarında yaptığınız işlemleri görüntülemenize de imkan tanımakta.

Opet Mobil Uygulaması kendi içerisinde bir geri bildirim sistemi de barındırmakta. Bu sistemi kullanarak kişisel bilgilerinizle birlikte şikayet ve önerilerinizi ve diğer geri bildirimlerinizi Opet'e iletebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Opet Mobil Uygulaması

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME
41.1 MB DOSYA BOYUTU

Opet Mobil Uygulaması sayesinde benzin istasyonu arama derdinden kurtuluyorsunuz

Opet Mobil Uygulaması kullanıcılara kendilerine en yakın Opet akaryakıt istasyonunu bulma konusunda yardımcı olan resmi Opet uygulamasıdır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Opet Mobil Uygulaması ile aracınızla yolculuk yaparken benzin istasyonu arama derdinden kurtulabiliyorsunuz. Opet Mobil Uygulaması'nı açarak bulunduğunuz noktaya en yakın olan Opet benzin istasyonunu bulabilir ve harita üzerinde görüntüleyerek bu istasyona en kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz.

Opet Mobil Uygulaması ile Open kartınızı uygulamaya tanıtabiliyorsunuz. Opet kartınızı Opet Mobil Uygulaması'na tanıttıktan sonra ise kartınıza özel kampanyalardan ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz ve özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Opet Mobil Uygulaması'nın bir diğer kullanışlı yönü Opet akaryakıt istasyonlarında yaptığınız işlemleri listeleyebilmesi.

Eğer Opet servisleri ve istasyonlarıyla ilgili herhangi bir şikayet veya öneriniz varsa Opet Mobil Uygulaması'nı kullanabilir ve Opet'e geri bildirimlerinizi uygulama aracılığıyla iletebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erciyes Mobil

    Erciyes Mobil uygulaması üzerinden Erciyes Kayak Merkezi hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Setur

    Setur mobil uygulaması ile seyahat planlama imkanı elinizin altında.
  • Doğaya Kaçış

    Doğaya Kaçış mobil uygulaması, doğa aşığı kullanıcıların elinden düşürmeyeceği açık kaynaklı bir veritabanıdır.
  • Sürat Kargo Mobil

    Sürat Kargo Mobil uygulaması ile gönderilerinizin durumunu öğrenebilir, kurye çağırabilirsiniz.
  • Kamil Koç Mobil

    Kamil Koç Mobil uygulaması ile kolayca bilet alma ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • TAV Mobile

    TAV Mobile uygulaması ile Türkiye ve yurt dışındaki havalimanları mobil cihazınızda.
  • Biserwis

    Biserwis, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir servis uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.