Orcs X

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
58 MB DOSYA BOYUTU

Engellerle donatılmış zorlu parkurlarda mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişebileceğiniz ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz Orcs X, türlü engellerle donatılmış macera dolu parkurlarda ilerleyerek sizi engellemek isteyen askerlerle mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve ses efektleri ile oyunculara sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda amaç, kılıç ve kalkanı ile zorlu parkurlarda ilerleyen bir savaş kahramanını kontrol ederek engelleri aşmak ve puan toplayarak sonraki seviyelerin kilidini açmaktır. Okçu kulelerindeki nöbetçi askerleri etkisiz hale getirerek yolunuza devam edebilir ve karşınıza çıkan kılıçlı askerlere savaşarak parkuru tamamlayabilirsiniz. Aksiyon dolu bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı renk ve tasarıma sahip onlarca karakter yer almaktadır. Ayrıca kılıç, kalkan, balta, ok ve daha birçok ölümcül silah ve savaş aleti bulunmaktadır. Rol oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden Orcs X, eğlenceli anlar geçireceğiniz kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Orcs X

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
173.2 MB DOSYA BOYUTU

Engellerle donatılmış zorlu parkurlarda mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.

Kılıç ve kalkanı ile türlü engelleri aşmak için mücadele eden ve güçlü askerlerle savaşarak ganimet toplamaya çalışan bir karakteri yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz Orcs X, rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, karakterinizle birlikte zorlu parkurlarda mücadele ederek türlü engellere göğüs germek ve karşınıza çıkan silahlı adamları etkisiz hale getirerek seviye atlamaktır. Okçu kuleleri ve türlü bölgelerde konuşlanmış düşman askerlerini aşarak yolunuza devam etmeli ve ganimet toplayarak parkuru tamamlamalısınız. Bölüm ilerledikçe farklı karakter ve silahların kilidini açabilirsiniz.

Oyunda yeşil, kırmızı, sarı ve daha birçok farklı renkte tasarlanmış onlarca karakter bulunmaktadır. Ayrıca kılıç, mızrak ve balta gibi ilkel savaş malzemeleri yer almaktadır. Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla ulaşabileceğiniz Orcs X, yüz binlerce oyun sever tarafından tercih edilen stres giderici bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.