Orna

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
84 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinizle birebir savaşarak aksiyon dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir rol oyunudur.

Farklı mekanlar keşfederek ilginç yaratıklarla karşılaşacağınız ve nefes kesen RPG savaşlarına katılarak rakiplerinizle birebir mücadele edeceğiniz Orna, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyunculara sunulan ve oldukça geniş bir kitle tarafından benimsenen kaliteli bir yapımdır.

Piksel grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda yapmanız gereken, farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca karakterden dilediğinizi seçerek rakiplerinizle savaşmak ve ganimet toplayarak seviye atlamaktır.

Korkunç yaratıklarla ve ilginç görünümlü canavarla karşı karşıya gelerek aksiyon dolu savaşlar yapabilir ve karakterlerinizin özelliklerini geliştirerek rakiplerinizi daha kolay yenebilirsiniz. Bağımlılık yapıcı özelliği sayesinde sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda dev yaratıkların ve canavarların konuşlandığı sayısız mekan ve birbirinden zorlu yüzlerce görev yer almaktadır. Ayrıca rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz ölümcül silahlar ve çeşitli büyüler bulunmaktadır.

Mobil platformda rol oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak sunulan Orna ile sizde canavarlarla birebir savaşarak yeni yerler keşfedebilir ve farklı savaş malzemeleri toplayarak güçlü bir orduya sahip olabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Orna

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
120.9 MB DOSYA BOYUTU

Rakiplerinizle birebir savaşarak aksiyon dolu bir serüvene atılacağınız eşsiz bir rol oyunudur.

Mobil platformda rol yapma oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak oyunculara hizmet veren Orna, İlginç görünümlü canavarlara ve dev yaratıklara karşı mücadele ederek ganimet savaşlarına katılabileceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Piksel şeklinde tasarlanmış kaliteli grafikleri ve etkileyici savaş sahneleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, farklı mekanlar keşfederek karşınıza çıkan yaratıklarla savaşmak ve zorlu görevleri yerine getirerek farklı savaş kahramanlarının kilidini açmaktır.

Ürkütücü mekanlarda dolaşarak sayısız canavarla karşılaşabilir ve ölümcül savaş aletlerini toplayabilirsiniz. Ayrıca gerçek zamanlı RPG savaşalrı yaparak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularına karşı mücadele edebilir ve ekstra ödüller kazanabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce canavar karakteri ve savaşlarda yöneteceğiniz sayısız kahraman yer almaktadır. Ayrıca çeşitli tuzaklarla donatılmış onlarca savaş arenası ve rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz birçok silah bulunmaktadır.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayacağınız Orna ile sizde aksiyona doyabilir ve yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.