Otixo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
42 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Otixo ile tüm bulut servislerini tek bir yerden yönetebilirsiniz.

Otixo, birden fazla bulut depolama servisi kullanan kullanıcılar için özel olarak hazırlanmış bir mobil uygulamadır. Dropbox, SkyDrive, Google Drive başta olmak üzere onlarca popüler bulut depolama servisini destekleyen uygulama, farklı bulut hesaplarınızdaki dosyalara tek bir yerden erişme kolaylığı sunuyor.

Fotoğraf, video, döküman, müzik ve kişisel bilgilerimizi sakladığınız bulut servisleri tek bir yerde toplayan Otixo’nun Windows Phone sürümüdür. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıs bulunan 20’den fazla bulut servisinde barındırdığınız dosyalara erişmenin yanı sıra, dosyalarınızı bir bulut hesaptan başka bir bulut hesaba transfer edebilir, dosya araması gerçekleştirebilir, herhangi bir bulut hesabınıza dosya yükleyebilirsiniz.

Farklı bulut servislerinde depoladığınız kişisel dosyalarınıza kolay erişim sunan Otixo’nun desteklediği servisler arasında Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Facebook, UbuntuOne, FilesAnywhere, CloudMe, Yandex, MyDrive, GoDaddy Online, Picasa, 4Shared ve daha onlarcası bulunuyor. Sade arayüz üzerinden tek dokunuşla yeni bir hesap ekleyebiliyorsunuz.

Otixo, birden fazla bulut hesabı kullananlar için mükemmel bir çözüm.

Erkan Calp

Otixo

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
339 TOPLAM İNDİRME

Dropbox, Box, SkyDrive, Google Docs, SugarSync, Picasa, MobileMe, Amazon S3 çevrimiçi barındırma servislerini tek bir yerden yönetmenizi sağlayan Otixo, web tabanlı bir yönetici.

Kaç çevrimiçi depolama servisi kullanıyorsunuz? Birden fazlaysa Otixo ile mutlaka tanışmanız gerekiyor. Web tabanlı uygulama çevrimiçi depolama servislerdeki hesaplarınızı tek alanda birleştirerek kolay ve hızlı ulaşım sağlıyor.

Otixo ile Dropbox, Box, SkyDrive, Google Docs, SugarSync, Picasa, MobileMe, Amazon S3 servisleri yönetilebiliyor. Bunlar dışında FTP ve WebDav sunucuları da uygulamaya eklenebiliyor. Bu saydığımız hesaplardan kullandıklarınızı servise ekledikten sonra tek bir kullanıcı adı ve parolayla hepsini yönetebileceksiniz.

Sade ve şık bir arayüzü olan Otixo'yu aylık 250 MB bant genişliğini harcayana kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. Bu sınırı kaldırmak için ayda 10 dolar ödeyerek üye olabilirsiniz.

Servisin Öne Çıkan Özellikleri

  • Tek bir alandan arama yapma imkanı
  • Tek kullanıcı adı ve parolayla tüm çevrimiçi barındırma servislerine erişme
  • Dosyaları kolayca arkadaş veya çalışma arkadaşlarınızla paylaşma
  • Doküman ve görselleri önizleme
  • Bilgisayarınıza indirmek zorunda kalmadan dosyaları sürükle-bırak ile başka bir servise transfer etme
  • Dosyaları Otixo desteğiyle açma
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Easy Transfer

    Easy Transfer, kablosuz ağ bağlantısı üzerinden cihazlar arası dosya transfer etmeyi mümkün kılan bir uygulama.
  • 4shared

    4shared resmi Windows Phone uygulaması ile 4shared dosya saklama ve paylaşma servisini dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
  • WinZip

    WinZip, Windows Phone platformundaki en iyi dosya sıkıştırma ve açma programı.
  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, otomatik yedekleme özelliğine sahip bir dosya senkronizasyon uygulamasıdır.
  • Archiver

    Archiver, telefonunuzun hafızasındaki ve bulut hesaplarınızdaki sıkıştırılmış dosyaları açabilen ücretsiz bir uygulamadır.
  • Pushbullet

    Pushbullet ile telefonunuza düşen bildirimleri bilgisayarınızdan görebilir, cihazlar arası dosya aktarımı yapabilirsiniz.
  • Dropbox

    Dropbox Windows Phone uygulaması ile telefonunuzun dahili depolama alanında yer açabilir, dosyalarınıza dilediğiniz cihazdan erişebilirsiniz.
  • Samsung Mobile Print

    Samsung Mobile Print ile yazdırma, tarama ve dosya transfer işlemlerini mobil cihazınızdan gerçekleştirebilirsiniz.