Outfolded

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Outfolded, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir puzzle oyunudur.

Outfolded, bulmaca/puzzle oyunlarını seven kullanıcıların aşina olacağı türden bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizden oynayabileceğiniz oyunda, çeşitli geometrik şekilleri hareket ettirerek ilgili hedefe ulaşmaya çalışacağız. Her yaştan insanın hoşuna gideceği bir oyun olan Outfolded'a dilerseniz biraz daha yakından bakalım.

Yanlış hatırlamıyorsam Monument Valley oyununu bu kadar keyif alarak oynamıştım. Atmosfer olarak Outfolded ile çok benzerlik gösterdiklerini söyleyebilirim. Oyuna ilk başladığınızda muhteşem diyebileceğim sakinlikle bir müzik sizi karşılıyor ve gerekli yönlendirmeleri yapıyor. İlk seviyeyi oyunu öğrenme aşaması olarak değerlendirebilirsiniz. Daha sonra karşımıza çeşitli geometrik şekiller gelecek. Bizim görevimiz ise bunları sürükleyerek ilgili hedefe ulaştırmak olacak. Fakat hamlelerinizi doğru yapmalısınız, her geometrik şeklin gidebileceği bir sınır var ve hedefe en yakın yolu kendinize çizmelisiniz. 

Başarılı bir puzzle oyunu arayanlara Outfolded iyi bir alternatif olacaktır. Diğer yandan tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim. Oldukça iyi bir atmosfere sahip olması ve her yaştan insana hitap etmesi nedeniyle denemenizi öneririm.

Gökhan Abay

Outfolded

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
68.6 MB DOSYA BOYUTU

Outfolded, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz başarılı ve eğlenceli bir puzzle oyunudur.

Outfolded, minimalist bir tasarıma sahip, harika atmosferiyle sizi kendisine çekecek tarzda bir puzzle oyunu olarak karşımıza çıkıyor. iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız ve iPad tabletlerinizden oynayabileceğiniz bu yapımda, geometrik şekilleri stratejik hamleler yaparak hedefe ulaştırmaya çalışacaksınız. Şimdi dilerseniz bu güzel yapıma biraz daha yakından bakalım.

Outfolded son zamanlarda sayısı bir hayli artış gösteren minimalist tasarıma sahip oyunlardan biri olsa da, alternatif arayanların hoşuna gidecek bir yapım diyebilirim. Bunu söylerken ciddiyim, zira bazı oyunlar bir şekilde fark yaratabiliyorlar. Outfolded'da sakinleştirici müzikleri ve muadilleri gibi keyifli oynanışıyla sıradan puzzle oyunlarından ayrılıyor. Yapmanız gerekenleri ilk paragrafta söyledim ama tekrarlamakta fayda var: Oyuna başlarken çeşitli geometrik şekilleri platforma yerleştiriyoruz ve hedefe ulaştırana kadar sürüklüyoruz. Bunu yaparken şekillerin belirli bir hareket sınırı olduğunu bilmelisiniz. Yanlış hamleler yaparsanız geri alabiliyorsunuz ama önemli olan en iyi olmak. 

Eğer başarılı bir puzzle oyunu arıyorsanız Outfolded'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenlere kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada