Own Super Squad

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Garip yaratıklara karşı farklı karakterler kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Mobil platformda aksiyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan Own Super Squad, çeşitli karakterlerle düşmanlarınıza karşı mücadele verebileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Sevimli 3 boyutlu grafikleri ve çarpıcı görsel efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yönettiğiniz karakter ile farklı yaratıklara karşı savaşmaktır. Oyunda, karakterinizin elinden düşen oyun konsolunun içinden çıkan yaratıklara karşı mücadele vermelisiniz. Ekranın sol tarafındaki butonları kullanarak karakterinizi yönlendirebilir ve sağ taraftaki butonlarla da yumruk atma, zıplama, ilerleme gibi çeşitli hareketler yapabilirsiniz.

Oyun içerisinde savaşlarda kullanabileceğiniz toplam 5 farklı karakter yer almaktadır. 40’dan fazla bölüm ve onlarca düşman karakteri bulunmaktadır. Parkurlarda dövüşürken silah, kılıç, kalkan, sopa ve daha birçok farklı savaş aletini kullanabilirsiniz. Ayrıca savaş esnasında havadan düşen kutuları kırarak, mermi toplayabilir ve çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. 

Android, İOS ve Windows işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde oynanan ve yüz binden fazla kullanıcı tarafından keyifle oynanan Own Super Squad, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan dilediğiniz yerden oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Own Super Squad

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
180.2 MB DOSYA BOYUTU

Garip yaratıklara karşı farklı karakterler kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Android, İOS ve Windows sürümleri ile toplamda 3 farklı platformda oyun severlerin hizmetine sunulan ve binlerce oyuncu tarafından tercih edilen Own Super Squad, farklı karakterleri yöneterek aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Mobil oyunlar arasında aksiyon kategorisinde yer alan ve 3 boyutlu grafikleri ile tasarlanan bu oyunda yapmanız gereken, farklı yaratıklarla dövüşmek ve güçlü savaşçı karakterler oluşturmaktır. Oyunda, elindeki konsol ile oyun oynayan bir karakterin ayağının takılması ve konsolun elinden düşmesi sonucu ortaya çıkan farklı yaratıkların size saldırması konu alınmıştır. Ekranın sağ alt kısmındaki butonlar ile yumruk atabilir ve ateş edebilirsiniz. Sol alttaki butonlarla da karakterinizi sağa ve sola yönlendirebilirsiniz.

Oyunda birkaç farklı karakteri yönetebilirsiniz. Birbirinden zorlu onlarca bölümde savaşlar yapabilir ve çeşitli yaratıklara karşı mücadele verebilirsiniz. Savaşlarda kılıç, sopa, kalkan, silah ve daha birçok aletten yararlanabilirsiniz. Ayrıca öldürdüğünüz yaratıkların mühimmatını alabilir ve farklı bölgelerde bulunan ödül kutularını kırarak değerli taşlar toplayabilirsiniz.

Ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Own Super Squad, sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz sıra dışı bir aksiyon oyunu olarak göze çarpıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Own Super Squad

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
50.81 MB DOSYA BOYUTU

Garip yaratıklara karşı farklı karakterler kullanarak aksiyon dolu savaşlar yapabileceğiniz kaliteli bir oyundur.

Hiçbir ücret ödemeden cihazınıza kurabileceğiniz ve farklı özelliklere sahip karakterler ile aksiyon dolu savaşlara katılabileceğiniz Own Super Squad, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Android, İOS ve Windows işletim sistemi içeren tüm cihazlardan kolaylıkla oynayabileceğiniz ve farklı bir deneyim kazanabileceğiniz bu oyunda amaç, ilginç görünümlü yaratıklara karşı mücadele etmek ve seviye atlayarak daha güçlü bir karakter oluşturmaktır. Oyunda, elindeki oyun konsolunu düşüren bir karakterin başından geçenler konu alınmıştır.

Oyun içerisinde yönetebileceğiniz 5 farklı karakter ve toplamda 40 zorlu bölüm yer almaktadır. Silah, kılıç ve sopa gibi aletlerle onlarca yaratığı öldürebilir ve havadan düşen ödül kutularını kırarak değerli taşlara sahip olabilirsiniz. Oyun çevrimdışı olarak oynanmaktadır. Ekranın sol alt ve sağ alt bölgelerinde yer alan kontrol butonları ile rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Aksiyon kategorisinde yer alan ve sürükleyici özelliği ile dikkat çeken Own Super Squad, sıkılmadan oynayabileceğiniz ve eşsiz bir deneyim edinebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Floyd’s Sticker Squad-Time Travelling Shooter

    Rakiplere karşı top fırlatarak savaşlar yapılan kaliteli bir aksiyon oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Own Kingdom

    İlginç yaratıklara karşı stratejik savaşlar yapabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Own Coffee Shop

    Farklı tatlarda kahveler hazırlayarak müşterileri memnun etmek için çaba sarf edeceğiniz eğlenceli bir oyundurt.
  • My Story: Choose Your Own Path

    Romantizm ve fantezi dolu bir aşk hayatı yaşayarak heyecan dolu anlara şahitlik edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Super Penguins

    Eğlence dolu oyunlar oynayacağız.
  • Cat Gunner: Super Force

    Tempolu bir yapıda savaşacağız.
  • Falcon Squad

    Uzay savaşları bizleri bekliyor.
  • Super Bunny World

    Sevimli bir karakter ile zorlu parkurlarda yarışarak aksiyona doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.