Ozmo Cornet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,124 TOPLAM İNDİRME

Ozmo Cornet, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz basit ama zevkli bir çocuk oyunudur.

Ozmo dünyası son zamanlarda biraz popülerliğini yitirmiş olsa da, oyunlarıyla çocukları kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Uzun zaman sonra oldukça güzel bir oyunla karşımıza çıkan evrende güzel vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz. 

Ozmo Cornet, bu dünyaya aşina olanların yakından bileceği üzere basit ama zevkli bir hikayeyle bizi karşılıyor. Kleopatra kurtulduktan sonra Cornet Adası huzura eriyor fakat çikolatalar etrafa dağılıyor. Bu çikolataları toplamak ise kahramanlarımız Ozo veya Ozli'ye düşüyor. Çocuk oyunu olmasını bir kenara bırakırsak Ozmo Cornet'in her yaştan insanın keyifle oynayacağı bir olduğunu düşünüyorum.

Oyun gerçekten güzel bir atmosfere ve grafiklere sahip. Kontroller ise tamamen elle sağlanıyor ve çok kolay olduğunu söylemeliyim. Koşabildiğimiz kadar koşmamız gerekiyor. Amacımız en yüksek skoru elde edebilmek için elimizden gelenin en iyisini yapıp çikolataları toplamak. Oyunu Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletimize indirdiğimizde Ozo veya Ozli'den birini seçip hemen başlıyoruz. Önümüze çıkan sandıklardan atlayıp, örümceklerden kurtulmalıyız. 

Çocuklarına oynaması için eğlenceli bir oyun arayan ebeveynlerin mutlaka indirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Ozmo Cornet'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Gökhan Abay

Ozmo Cornet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
156 TOPLAM İNDİRME

Osmo Cornet, çikolataları toplayarak en yüksek skora ulaşmaya çalıştığımız bir çocuk oyunudur.

Ozmo dünyasına aşinaysanız ve eğlenceli vakit geçirmek istiyorsanız yenilenen haliyle mobil platformlardaki oyununa mutlaka bakmalısınız. Çocukların severek oynayacağı bir oyun olan Ozmo Cornet ile kendimizi eğlenceli bir maceranın ortasında buluyoruz.

Ozmo Cornet, oldukça basit ama zevkli hikayeye sahip olan bir çocuk oyunu. Kleopatranın kurtulmasıyla birlikte Cornet Adası rahat bir nefes alıyor fakat etrafa dağılan çikolataları birilerinin toplaması gerekiyor. Bu noktada oyunu indirdiğimizde karşımıza çıkan ekrandan Ozo veya Ozli karakterlerinden birini seçip yola devam etmeliyiz. Osmo dünyasında karakterimizi seçtikten sonra hemen yola koyuluyoruz. Koşabildiğimiz kadar koşuyoruz ve çikolataları topluyoruz. 

iPhone ve iPad cihazlarında her yaştan insanın denemek isteyeceği oyunda güzel bir atmosfer bizleri bekliyor. Çocuk oyunları kategorisine göre çok iyi grafiklere sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Oyunun kontrollerinin de gayet kolay olduğunu düşünüyorum. Önümüze çıkan sandıkların üzerinden atlıyor ya da örümceklerden yuvarlayarak kurtulmaya çalışıyoruz. 

En yüksek skoru yapmaya hazırsanız Osmo Cornet'i ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Çocukları için oyun arayan ebeveynlerin mutlaka denemesini öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • TRT Çocuk Anaokulum

    TRT Çocuk Anaokulum Android uygulaması çocukları okul öncesi eğitime hazırlıyor.
  • TRT Yapboz

    TRT Yapboz uygulamasında, çocuklarınızın hayal gücünü geliştirecek birbirinden güzel yapbozlara ulaşabilirsiniz.
  • Eğitlence

    Eğitlence uygulamasında, çocuklar için eğitici ve öğretici çocuk oyunlarını bulabilirsiniz.
  • Emocan Çocuk

    Turkcell Emocan Çocuk: Çocuğunuz için eğitici, öğretici oyunlar, çizgi filmler ve fazlası
  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • TRT Bilgi Adası

    TRT Çocuk'un bilgi yarışması oyunu
  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.