PACYBITS FUT 20

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Yıldız futbolculardan kurulu güçlü bir takımı yöneterek şampiyonluk mücadelesi vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Dilediğiniz futbolcu kartlarını bir araya getirerek kendi takımınızı kurabileceğiniz ve rakiplerinizle zorlu turnuvalarda karşı karşıya gelerek kupa kaldırmak için mücadele edeceğiniz PACYBITS FUT 20, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren eğlenceli bir oyundur.

Dünyaca ünlü futbolculardan kurulu yenilmez bir takım oluşturarak rakiplerinizle nefes kesen müsabakalara çıkabilir ve turnuvalarda birinci sıraya yerleşerek şampiyonluğa uzanabilirsiniz.

Yapmanız gereken takımda ihtiyaç duyduğunuz mevkilere yeni futbolcular transfer etmek ve takımın eksiklerini gidererek maçlara hazır hale getirmektir. Günlük, haftalık ve aylık görevleri yerine getirerek yeni futbolcu kartlarına ulaşabilir ve takımınız için gerekli tüm oyuncuları bir araya getirebilirsiniz.

İster çevrimiçi, isterseniz de çevrimdışı modlarda oynayarak içinizdeki futbol tutkusunu doyasıya yaşayabilir ve yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve eşsiz tasarımı ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz PACYBITS FUT 20, oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden kaliteli bir yapımdır.

Doğukan Çağlakpınar

PACYBITS FUT 20

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
223.8 MB DOSYA BOYUTU

Yıldız futbolculardan kurulu güçlü bir takımı yöneterek şampiyonluk mücadelesi vereceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve 5 milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan PACYBITS FUT 20, dünyaca ünlü futbolcuların yer aldığı oyun kartlarıyla kendi takımınızı oluşturabileceğiniz ve rakiplerinizle nefes kesen maçlara çıkarak kupa mücadelesi vereceğiniz sıra dışı bir futbol oyunudur.

Oyunu çevrimiçi oynayarak dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularla karşılaşabilir ya da çevrimdışı modunda oynayarak robota karşı mücadele edebilirsiniz.

Dünyaca ünlü kulüplerde forma giymiş yıldız futbolcuları kadronuza katarak yenilmez bir takım oluşturabilir ve rakiplerinize meydan okuyabilirsiniz. Günlük, haftalık ve aylık periyotlarda verilen zorlu görevleri tamamlayarak yeni futbolcu kartlarının kilidini açabilir ve koleksiyonunuzu genişleterek alternatifli bir kadroya sahip olabilirsiniz.

Transfer döneminde ihtiyacınız olan mevkilere yeni oyuncular alabilir ve yararlanamadığınız futbolcuları satabilirsiniz.

Mobil platformda spor oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan PACYBITS FUT 20, futbolcu kartlarını toplayarak kendi takımınızı kuracağınız ve nefes kesen maçlara çıkarak şampiyonluk yarışı vereceğiniz sürükleyici bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PACYBITS FUT 19

    Eşsiz deneyim sunan bir spor oyunu
  • Season 20 Pro Football Manager

    Gerçek zamanlı menajerlik yapacağız.
  • Astonishing Basketball Manager 20

    Kendi takımımızı kurarak kupalar kazanmaya çalışacağız.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Biathlon Mania

    Nefes kesen kayak yarışlarına katılabileceğiniz gerçekçi bir spor oyunudur.
  • PDC Darts Match

    Heyecan dolu Dart maçları yapabileceğiniz eğlenceli bir spor oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Total Soccer: Road to Glory

    Mobil cihazınızda gerçekçi bir spor deneyimi sizleri bekliyor.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.