Pango Storytime

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Sevimli hayvanlar ile görevleri başarmaya çalışacağız.

Studio Pango’nun başarılı mobil oyunlarından bir tanesi olarak yayın hayatına kaldığı yerden devam eden Pango Storytime eğitici oyunlar arasında yer alıyor.

Tamamen ücretsiz olarak hem Android platformunda hem de iOS platformunda oyuncuların beğenisine sunulan Pango Storytime’da oyuncular hem eğlenceli hem de bir o kadar renkli dakikalar yaşayacaklar.

Basit ve bir o kadar da işlevsel bir mobil oyun olarak lansmana çıkan Pango Storytime 3 yaş üstü çocuklar tarafından eğlenceli bir şekilde oynanmaya devam ediliyor.

Birbirinden farklı hikâyelerin sevimli canlıların yer aldığı yapım içerisinde oyuncular çeşitli görevleri başarmaya çalışacaklar. Zorluk seviyeleri farklılık gösteren görevler oyunculara keyifli zaman geçirtme odaklı olacak.

İki farklı mobil platformda oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından da oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Pango Storytime

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
245 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli hayvanlar ile görevleri başarmaya çalışacağız.

Mobil eğitici oyunlar arasında yer alan ve günümüze kadar milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Pango Storytime’dan güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Android ve iOS platformunda yayınlanan yapım incelemelerde oyuncuları pek tatmin edememiş olsa da günümüzde milyonlarca oyuncuyu elinde bulundurmaya devam ediyor.

Rengarenk yapısı ile oyunculara keyifli zaman geçirmeye başlayan başarılı oyun da birbirinden farklı sevimli hayvanlar da yer alıyor. Görevlere dayalı olarak oynanabilen ücretsiz oyunda, basit ve işlevsel bir oynanış atmosferi oyunculara sunuluyor.

Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım yepyeni hikâyeler de almaya devam ediyor.

Düzenli güncellemeler ile sürekli içeriklerini yenilemeye devam eden mobil eğitici oyun her kesimden oyuncuya ulaşmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TripTrap

    TripTrap, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir bulmaca oyunudur.
  • Connect Trees

    Mobil platformda bulmaca çözeceğiz.
  • Draw Story

    Çizimler yaparak bulmaca çözeceğiz.
  • Dreamland Story

    3100’den fazla bulmaca çözeceğiz.
  • The Mordis

    Farklı parkurlarda kendi yolunuzu tasarlayarak ilerleyebileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Sparkman

    Çeşitli düzenekler kurarak çöp adamları suya fırlatabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.
  • Bouncy Buddies

    Kristal blokları kırarak parkurlarda ilerleyebileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur.
  • Cats Atelier

    Çeşitli eşleştirmeler yaparak gizli resimlerin parçalarını tamamlayabileceğiniz eşsiz bir bulmaca oyunudur.