Panini FIFA 365 AdrenalynXL

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Alışılmışın dışında bir futbol deneyimi bizleri bekliyor.

Günümüze kadar 4 farklı oyun geliştirerek oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran PaniniGroup son olarak Panini FIFA 365 AdrenalynXL adlı oyun piyasaya sürdü.

Android ve iOS platformunda tamamen ücretsiz olarak yayınlanan ve mobil kağıt oyunları arasında yer alan Panini FIFA 365 AdrenalynXL ile alışılmışın dışında bir futbol deneyimi bizleri bekliyor olacak. Farklı modlara sahip olan ve oyunculara hem gerçek zamanlı hem de çevrimdışı oynama deneyimi sunan yapım kitlesini artırmaya devam ediyor.

Kartlar eşliğinde oynanabilen yapımda oyuncular seçtikleri kartlar ile oyun içerisinde hamle yapacak ve doğru taktikler ile de rakiplerine mağlubiyeti tattırmaya çalışacaklar. Kendi kurdukları takımları yönetecek olan oyuncular dünya genelindeki yüzlerce oyuncuya meydan okuyacaklar.

Panini FIFA 365 AdrenalynXL 1 milyondan fazla bir oyuncu kitlesi tarafından oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Panini FIFA 365 AdrenalynXL

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
579.4 MB DOSYA BOYUTU

Alışılmışın dışında bir futbol deneyimi bizleri bekliyor.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından hem Android hem de iOS platformunda ilgiyle oynanmaya devam eden Panini FIFA 365 AdrenalynXL ile benzersiz bir futbol deneyimi bizleri karşılayacak.

Eğlence yüklü yapısına ek olarak mobil platformda kağıt oyunları arasına adını yazdıran Panini FIFA 365 AdrenalynXL ile oyuncular kartlar seçecek, takımlarını kuracak ve bu kartlar yardımı ile maçlarda hamleler gerçekleştirecekler.

Dünyanın tüm takımlarının ve küresel liglerin yer aldığı yapımda oyuncular çeşitli kartlar ile de oyuncularını geliştirerek daha etkili bir takım meydana getirebilecekler. Favori takımımızı da dilediğimiz gibi oyuna yansıtabilecek ve çeşitli kupaları kazanmak için ter dökeceğiz.

Çevrimiçi ve çevrimdışı maçlara ev sahipliği yapan oyun Google Play’de oyunculara isteneni tam veremese de günümüzde 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Descarte

    5 kart ile rakiplerimizi yenmeye çalışacağız.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • Escoba del 15

    Gerçek zamanlı kart oyunu oynayacağız.
  • Skip-Bo

    Gerçek zamanlı olarak kart desteleri oluşturmaya çalışacağız.
  • TriPeaks Solitaire Cards Queen

    Dev bir kart koleksiyonu oluşturarak türlü maceralara atılacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Kart Stars

    Sürücümüzü özelleştirerek yarışlara katılacağız.
  • Chinchón Blyts

    Gerçek zamanlı olarak kağıt oyunu oynayacağız.
  • Clone Evolution

    Kart oyunu oynayacağız.