Papery Planes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Papery Planes, Android telefonda keyifle oynayacağınız kağıt uçak uçurma oyunu.

Papery Planes, yeni neslin bilmediği eğlenceli oyunlardan kağıt uçak uçurmayı mobil platforma taşıyan kaliteli bir yapım. Android telefonunuza ücretsiz indirip boş zamanlarınızda keyif alarak oynayacağınız kağıttan uçak uçurma oyununda gece gündüz farklı hava koşulları ve yerlerde bulunuyorsunuz.

Kağıttan yapılmış uçağı uçurmak kolaymış gibi görünse de aslında tahmin ettiğinizden daha zor. Taş, kayalık başta olmak üzere birçok engel özgürce uçmanızı engelliyor. Engellere takılmadan mümkün olduğunca uzun süre havada süzülmeniz gerekiyor ki bir noktadan sonra oyun sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Sonsuz yapıda tasarlanan oyunlar bence kısa süreliğine açıp oynanabilecek tarzda yapımlar. Papery Planes te bir yere giderken, birini beklerken veya vaktin geçmek bilmediği bir yerde bulunduğunuzda açıp oynayabileceğiniz türde oyunlardan biri.

Erkan Calp

Papery Planes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
75 MB DOSYA BOYUTU

Papery Planes, iPhone ve iPad'de oynanabilen kağıt uçak uçurma oyunu.

Papery Planes, iOS platformunda minimalist görsellere sahip kağıt uçak uçurma oyunu olarak yerini alıyor. Tamamen ücretsiz ve fazla yer kaplamayan eğlenceli de bir mobil oyun.

Gece gündüz ilgi çekici yerlerde kağıttan yapılmış uçağı uçurduğumuz oyunda sonsuz oynanış hakim. Taş, kayalık ve diğer engellere çarpmadan mümkün olduğunca uzun süre uçmaya çalışıyoruz. Hata yaptığımız anda puanımız sıfırlanıyor ve uçtuğumuz yerlerde tekrar gezintiye çıkıyoruz.

Hem iPhone hem de iPad’de aynı rahatlıkta, keyifle oynamamızı sağlayan oynanış dinamiklerine, kontrol sistemine sahip oyun, boş zamanlarda, bekleme anında, zamanın geçmek bilmediği durumlarda açıp oynamak üzere ideal.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pets & Planes

    Yerli bir oyun olan Pets & Planes, akrobasi uçuşlarını eğlence dozu yüksek bir oyun tarzıyla ve ince düşünülmüş bir oynanabilirlikle sunuyor.
  • Pocket Planes

    Ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pocket Planes'teki amacımız uçak filomuzu en verimli şekilde yönetebilmek.
  • Paper Planes

    Paper Planes, kağıt uçak vasıtasıyla insanları bir araya toplayan sosyal ağ uygulaması.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.