Paraqraf

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Paraqraf uygulamasında Türkçe ve İngilizce metinlerinizi gerçek çevirmenlere tercüme ettirebilirsiniz.

Paraqraf uygulaması sayesinde iOS cihazlarınız üzerinden Türkçe-İngilizce çevirilerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

İşiniz veya ödevleriniz gereği uzun paragraflardan oluşan metinleri İngilizce’ye veya Türkçe’ye çevirmeniz gerekebilir. Yabancı diliniz yeterince iyi değilse ve bu çevirilerin altından kalkabileceğinizi düşünmüyorsanız, Paraqraf uygulaması imdadınıza koşuyor. Çevirmek istediğiniz metinleri uygulama üzerinden gönderdikten sonra 20 dakika içerisinde gerçek çevirmenler tarafından Türkçe-İngilizce veya İngilizce-Türkçe çevirilerinizi size gönderen uygulama, birçok kişinin kurtarıcısı olacaktır diye düşünüyorum.

Uygulamayı iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirmeniz mümkün, buna ek olarak 140 karakterlik bedava çeviri hakkı sunan Paraqraf uygulamasında daha uzun metinleriniz için ücret ödemeniz gerekiyor. Çeviri ücretlendirmelerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

400 karakter = 6.99 TL
1000 karakter = 13.99 TL
5000 karakter = 69.99 TL
10000 karakter = 139.99 TL

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yandex.Çeviri

    Yandex.Çeviri mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir çeviri uygulamasıdır
  • Sesli Sozluk

    Online çeviri sistemi olan Seslisözlük, web ortamındaki başarısını iOS ortamına taşımak için basit ancak güçlü bir çeviri uygulaması tasarlamış. Uygulama onlarca özelliğe sahip.
  • TripLens

    TripLens uygulamasında nesnelerin fotoğrafını çekerek yabancı dillere çeviri sağlayabiliyorsunuz.
  • Microsoft Translator

    Microsoft Translator ücretsiz bir Microsoft çeviri uygulamasıdır
  • Hi Translate

    Telefonundaki arkadaşın senin için tüm kelimeleri çevirebilir.
  • Noktalama İşaretleri

    Noktalama İşaretleri, kurudğumuz cümlelerin arasında yada sonunda kullanarak okumamızı kolaylaştıran ve cümle yapısını düzelten noktalama işaretlerini nasıl ve nerelerde kullanmamız gerektiğini öğreten yararlı ve ücretsiz bir iOS uyg
  • Flitto

    Flitto, farklı dillerdeki çeviri ihtiyaçlarınızı hem çok hızlı hem de son derece düzgün bir şekilde yaptırabileceğiniz bir sosyal çeviri uygulaması.
  • Adobe Shadow

    Adobe Shadow, web sitelerinin mobil tarayıcılardaki görünümünü iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinden test etmek için web geliştiricilere özel olarak hazırlanmış kullanışlı bir uygulama.