Parchisi STAR Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.

Mobil masa oyunları arasında yer alan ve online olarak dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları bir araya getirerek keyifli zaman geçirme fırsatı veren Parchisi STAR Online ücretsiz olarak indirilip oynanmaya devam ediliyor.

Gameberry Games tarafından geliştirilen Parchisi STAR Online günümüzde Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yayın hayatına devam ederken diğer bir yandan da oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

2 veya 4 oyunculu masalarda birbirinden farklı oyunları oynama fırsatı bulacağımız yapım içerisinde online olarak diğer oyuncular ile sohbet edebilecek, bu sohbetlerde çeşitli emojilerden de faydalanabileceğiz.

Tabletlerde ve akıllı telefonlar ile uyumlu olan başarılı yapım günümüze kadar 10 milyondan fazla oyuncu tarafından indirilip oynanılırken, Play Store üzerinde ise 4.5 olarak değerlendiriliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Parchisi STAR Online

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
64.7 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı olarak masa oyunları oynayacağız.

10 milyondan fazla oyuncu tarafından indirilip Android ve iOS platformlarında oynanmaya devam edilen Parchisi STAR Online yeni oyunculara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Masa oyunu olarak mobil platformdaki oyuncuların beğenisine sunulan Parchisi STAR Online, adından da anlaşılabileceği gibi online yani gerçek zamanlı olarak oynanıyor. 2-4 oyuncuya kadar destek veren yapım da gerçek oyuncular ile zar atacak ve çeşitli masa oyunlarını deneyimleme fırsatı elde edeceğiz.

Zengin içerik yapısı ile oyunculara birbirleri ile sohbet etme fırsatı da veren yapım, çeşitli emojiler ile bu sohbetleri de daha eğlenceli hale getiriyor.

Play Store üzerinde 4.5 olarak değerlendirilen ve yayınlanmasından kısa süre sonra binlerce oyuncuya ulaşan Parchisi STAR Online, günümüzde se 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ludo All Star

    Renkli piyonlar ve zar aracılığıyla karmaşık bir platform üzerinde ilerleyerek birinci olmak için mücadele edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Star Combat Online

    Uzay savaşlarına katılacağız.
  • Numberzilla

    Birbirinden farklı masa oyunları oynayacağız.
  • Yalla Ludo - Ludo&Domino

    Yalla Ludo - Ludo&Domino İndir Android: Online kızma birader ve domino oynayın.
  • Million Star

    Uzayın derinliklerinde ilerlemeye çalışacağız.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Star Crusade CCG

    Kart savaşlarına dahil olacağız.
  • New Star Cricket

    Kriket sporu üzerine eşsiz bir kariyer yapacağınız sürükleyici bir oyundur.