Patiala Babes: Cooking Cafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.

Sıkıcı ve sıradanlaşmış hayatından bıkan ve hayallerindeki restoranı açarak birbirinden lezzetli yemekler yapmak için kolları sıvayan bir karakterin başrol aldığı Patiala Babes:  Cooking Cafe, Android ve İOS sürümleri ile oyun severlere ücretiz olarak hizmet veren ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden benzersiz bir oyundur.

Kekler, pizzalar, hamburgerler ve daha onlarca lezzetli yemeği pişirerek müşterilerinize sunabileceğiniz ve para kazandıkça yeni restoranlar açabileceğiniz bu oyunda amaç, dünyaca ünlü bir restoran markası olmak için yeni tatlar keşfetmek ve geniş bir müşteri kitlesi oluşturmaktır. Kendi restoranınızın mutfağında aşçılık yaparak yüzlerce farklı yemek yapabilir ve tarifler oluşturabilirsiniz. Stres giderici özelliği ve sürükleyici bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde farklı ülkelerde açabileceğiniz onlarca farklı restoran ve kafe yer almaktadır. Restoranlarda müşterileriniz için hazırlayabileceğiniz yüzlerce yemek ve tatlı çeşidi bulunmaktadır.

Klasik oyunlar arasında yer alan ve yüz binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Patiala Babes:  Cooking Cafe, benzersiz bir aşçılık oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

Patiala Babes: Cooking Cafe

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
130.6 MB DOSYA BOYUTU

Farklı ülkelere ait yüzlerce lezzetli yemeği pişirebileceğiniz eğlenceli bir restoran işletmeciliği oyundur.

Hayalinizdeki restoranları ve kafeleri açarak dünya çapında ünlü bir marka haline gelebileceğiniz ve milyonlarca insana yemeklerinizi pazarlayabileceğiniz Patiala Babes:  Cooking Cafe, 1 milyondan fazla oyun sever tarafından keyifle oynanan ücretsiz bir oyundur.

Canlı grafikleri ve farklı tiplere sahip onlarca müşteri karakteri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kendi restoranınızın mutfağında aşçılık yaparak birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar yapmaktır. Müşterilerin istedikleri yemekleri olabildiğince hızlı servis etmelisiniz. Aksi taktirde müşteriler homurdanmaya başlar ve restoranınızı terk ederler. Bu nedenle pratik olmalı ve tüm müşterilere siparişlerini zamanında ulaştırmalısınız.

Oyunda dünya çapında popüler olan yüzlerce yemek tarifi yer almaktadır. Ayrıca farklı ülkelerde açabileceğiniz birçok restoran ve kafe bulunmaktadır. Hünerlerinizi sergileyerek enfes yemekler yapmalı ve seviye atlayarak yeni mutfak malzemelerinin kilidini açmalısınız. Bu sayede daha çok yemek yapabilir ve müşteri kapasitesini artırabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlardan ücretsiz olarak erişebileceğiniz Patiala Babes:  Cooking Cafe, klasik oyun kategorisinde bulunan eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cafe Panic: Cooking Restaurant

    Hayalinizdeki restoranda aşçılık yaparak lezzetli yemekler pişirebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Fancy Cafe

    Oyun içerisinde bulmacaları çözecek, kafeleri restore edeceğiz.
  • Happy Cafe

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize servis edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cinema Panic 2: Cooking Quest

    Mobil cihazımızda sinema işleteceğiz.
  • Cook It! Chef Restaurant Cooking Game

    Yemek yapacağız.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Hot

    Birbirinden lezzetli yemekler pişirebileceğiniz ve müşterilerinize sunarak para kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cooking Tale

    Kendi restoranınızda birbirinden lezzetli yemekler yaparak müşterileri memnun edebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.