PawPaw Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
347 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir kedi bakma oyunu

PawPaw Cat, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir sanal kedi oyunudur. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda rengarenk grafikler ve sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Hem çocuklar hemde yetişkinler tarafındna zevkle oynanabilecek türden bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda kedinizi besleyebiliyor ve eğlenceli oyunlar oynayabiliyorsunuz. Eğitici oyunların da yer aldığı oyunda sanal kedinizi besliyor ve onunla oyunlar oynuyorsunuz. Stres atmak için tercih edebileceğiniz oyunda bol miktarda içerik yer alıyor. Böylece sıkılmadan ilerleyebiliyor ve boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak oynanan oyunda kedi bakma sorumluluğunu tam olarak üstleniyorsunuz.

Beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm oyunda aynı zamanda dikkatli olmanız da gerekiyor. Eğlenceli ve zorlu görevlerin yer aldığı oyunda bu görevleri tamamlayarak ilerlemeli ve elmaslar toplayarak kedinize yem almalısınız. Kedinizi mutlu etmek için mücadele ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor.

PawPaw Cat oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

PawPaw Cat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
279 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir kedi bakma oyunu

PawPaw Cat, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli ve eğlenceli bir kedi bakma oyunudur. Sürükleyici atmosferi ve renkli grafikleriyle ön plana çıkan oyunda zorlu görevleri tamamlıyor ve kedinize bakıyorsunuz. Kedinizle oyunlar oynayabileceğiniz ve eğlenceli zaman geçirebileceğiniz oyunda tıpkı gerçek bir kediniz varmış gibi hissedebiliyorsunuz. Çocukların beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda rengarenk grafikler ve sürükleyici bir atmosfer yer alıyor. Eğitici oyunların da yer aldığı oyunda sanal kedinizi besliyor ve onunla oyunlar oynuyorsunuz. Stres atmak için tercih edebileceğiniz oyunda bol miktarda içerik yer alıyor.

Hem çocuklar hemde yetişkinler tarafındna zevkle oynanabilecek türden bir oyun olarak nitelendirebileceğim oyunda kedinizi besleyebiliyor ve eğlenceli oyunlar oynayabiliyorsunuz. Kedinizi mutlu etmek için mücadele ettiğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları seviyorsanız PawPaw Cat sizleri bekliyor.

PawPaw Cat oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pastel Girl

    Eşsiz zaman sunan bir çocuk oyunu
  • TRT Çocuk Akıllı Tavşan

    TRT Çocuk Akıllı Tavşan Android oyununda sevimli bir tavşanın yerine geçiyorsunuz.
  • My Bobo - Talking Photo

    My Bobo - Talking Photo İndir (Android Uygulaması): My Bobo - Talking Photo uygulaması ile çocuğunuz her şeyi eğlenceli yoldan öğrenecek!
  • Sago Mini Bug Builder

    Şekiller sevimli böceklere dönüşüyor.
  • Rhythm and Bears

    Sevimli ayıcıkların konserine katılın.
  • Mermaid's Newborn Baby Doctor

    Mermaid's newborn Baby Doctor, çocuk yaştaki oyunseverlere hitap eden, sevimli bir bebek bakma oyunu.
  • Super Phantom Cat 2

    Kedili süper eğlenceli bir platform oyunu
  • Talking Tom Cat 2

    Talking Tom Cat 2 ile Android cihazınız komik bir konuşan kediye dönüşüyor