Pen Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu

Pen Run, çizim odaklı beceri oyunları arasında. Ketchapp’ın olmasıyla Android platformunda öne çıkan oyunda kalemi belli bir çizginin üzerinde ilerleterek resmi boyamaya çalışıyorsunuz. Yalnız ufak bir sorun var; Kalemi kullandıkça mürekkebi azalıyor. Hem dikkat, hem beceri, hem de sabır gerektiren eğlence dolu bir arcade oyun bizlerle.

Farklı türde basit görselli bağımlılık yapan mobil oyunlarla karşımıza çıkan Ketchapp’ın yeni oyunu Pen Run, çizim yeteneğinizden ziyade dikkatinizi ölçüyor. Farklı renklerde çizim yapan kalemleri kontrol ediyorsunuz. Objelerin diplerine konumlandırılmış boyaları toplayarak engellere çarpmadan bitiş çizgisine ulaşmaya çalışıyorsunuz. Çizginin üzerinden gitmek zorunda değilsiniz ancak çizgiyi takip ederek giderseniz bölümü daha fazla yıldızla tamamlamış oluyorsunuz. Hangi yolu seçerseniz seçin çizdikçe boyanız tükeniyor.

Erkan Calp

Pen Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
76.4 MB DOSYA BOYUTU

Mürekkep bitmeden bitiş çizgisine ulaşmalısınız.

Pen Run, çizimi, boyamayı seviyorsanız keyif alarak oynayacağınız bir yapım. Ufak boyutlu, basit görselli, kolay kontrollü bağımlılık yaratan mobil oyunlarla karşımıza çıkan, her oyunları kısa sürede popüler olan Ketchapp’ın ilginç isimli yeni beceri oyununda renkli kalemleri kontrol ediyorsunuz. Mürekkebiniz bitmeden bitiş çizgisine ulaşmak için uğraş veriyorsunuz.

Ketchapp’ın Kalem Koşusu adını verdiği yeni oyununda kalemleri mürekkepleri tükenmeden bitiş çizgisine ulaştırmaya çalışıyorsunuz. Kaleminizin mürekkebi hızla tükendiğinden yol boyunca mürekkepleri toplayarak takviye yapmanız gerekiyor. Aksi halde yolun sonunu göremiyorsunuz. Belirtilen çizgiden gitmeyi başarırsanız iki hatta üç kat fazla puan alıyorsunuz. Bölüm geçtikçe engellerin sayısı çoğalıyor, mürekkep her zamankinden daha hızlı tükenmeye başlıyor. Bu arada kalemin kontrolünü sağlamak çok basit ancak mürekkepleri engellere çarpmadan toplamak büyük çaba gerektiriyor. Çizgiden ilerleyerek bölümün sonununu görmek ise herkesin harcı değil.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Twist Hit!

    Doğayı kurtarın!
  • DueLito

    Reflekslerinizi gösterme zamanı
  • Rapid Roller

    Reflekslere dayalı harika bir top oyunu
  • Twisty Arrow!

    Okları dönen daireye saplamaya çalışıyoruz.
  • Fruit Master

    Meyveleri keserek kokteyl hazırlıyorsunuz.
  • Keeper

    Küçük canavarı koruyun.
  • Talking Tom Sky Run

    Talking Tom Sky Run Android Oyunu İndir: Konuşan Tom ve arkadaşlarının gökyüzünde maceralarına katılın.
  • Flippy

    Çivilerle dolu platformda ne kadar koşabilirsiniz?