Perfect Music Downloader Unlimited

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

Windows Phone cihazınız için müzik indirebileceğiniz ücretsiz bir uygulama arıyorsanız Perfect Music Downloader Unlimited işinize yarayacaktır.

Windows Phone cihazınızla müzik indirme işlemini mümkün kılan Perfect Music Downloader Unlimited isimli bu uygulama ile yola çıkmadan müzik arşivinizi kaydedebilirsiniz. Özellikle de yolda müzik için internet paketini harcamak istemeyenlerin işine yarayan uygulama sayesinde kablosuz bir bağlantıya ulaştığınız andan itibaren telefonunuzun depolama alanına müzikleri birer birer indirebiliyorsunuz. Tabii dilerseniz indirmeden de müzik dinleme seçeneğiniz var.

Kategorilere göre arama seçenekleri sunan uygulama ile sanatçı adı ve müzik tarzı gibi öne çıkan seçeneklerden sevdiğiniz müzikleri bulabilirsiniz. Burada listelenen müzikleri seçip müzik kütüphanenize kaydedebiliyorsunuz veya direkt olarak da dinleyebiliyorsunuz. Müzik tarzına göre arama yapabildiğiniz Perfect Music Downloader Unlimited şaşırtıcı derecede çok kategori ile iyi bir sonuç yakalamanızı mümkün kılıyor.

Ücretsiz bir uygulama olan Perfect Music Downloader Unlimited karşınıza bazen tam ekran reklam görüntüleri çıkartacaktır, ancak müzik depolayıp sonraları dinlemek istediğiniz müddetçe uygulama içi kullanımdan doğacak rahatsızlıklarla çok da karşılaşmayacaksınız.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Music mp3 unlimited downloader

    Music mp3 unlimited downloader ile farklı türde milyonlarca parçaya sözleri ile birlikte ulaşabilir, ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • Music Download Unlimited

    Music Download Unlimited, Windows Phone cihazınızda kullanabileceğiniz en iyi müzik indirme ve dinleme uygulaması.
  • Perfect Music

    Akıllı tasarımıyla dikkat çeken bir müzik oynatıcı olan Perfect Music, Windows Phone kullanıcılarına özel olan şık bir uygulama.
  • MUSIC+ (Free Music Unlimited)

    MUSIC+, telefonunuza sınırsız sayıda mp3 indirmenize izin veren ücretsiz br müzik uygulamasıdır.
  • Music and Video Downloader

    Music and Video Downloader, YouTube videolarını izleyebilir, mp3 formatında doğrudan müzik kütüphanenize indirebilirsiniz.
  • Music Downloader WP8

    Music Downloader WP8 uygulaması ile popüler parçaları ücretsiz ve legal olarak indirebilirsiniz.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile YouTube videolarını mp3 formatında, en iyi kalitede indirebilirsiniz.
  • YouTube+ HD (Free Music Unlimited)

    YouTube+ HD uygulaması ile YouTube ve Vevo videolarını izleyebilir, dilediğinizi mp3 formatında indirebilirsiniz.