Pet Hotel

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli evcil hayvanları besleyerek eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Evcil hayvanların bakımını yaparak onların rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak için çaba göstereceğiniz ve hayvanlar için bir otel yapabileceğiniz Pet Hotel, simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen sıra dışı bir oyundur.

Evcil hayvanlar için açtığınız otelde hayvanların her türlü ihtiyaçlarını gidermeli ve onları beslemelisiniz. Banyolarını yaptırarak hayvanları temiz tutmalı ve günlük bakımlarını yapmalısınız. Ayrıca hayvanlarla çeşitli oyunlar oynamalı ve onları mutlu etmelisiniz. Her hayvan için farklı platformlar düzenlemeli ve seviye atlayarak otelinizi geliştirmelisiniz.

Oyunda evcil hayvanlar için özel olarak tasarlayacağınız dev bir otel ve her hayvan için farklı odalar yer almaktadır. Ayrıca hayvanların kişisel bakımlarını yapacağınız banyolar ve onlarla oyun oynayacağınız parkurlar bulunaktadır.

Hamster, kedi, köpek ve daha onlarca sevimli hayvanın bakımını üstlenerek eğlenceye doyabilir ve ilerleyen bölümlerde yeni hayvanlarla karşılaşabilirsiniz. Android ve İOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Pet Hotel ile sizde büyük bir hayvan oteli inşa edebilir ve sevimli dostlar edinebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Pet Hotel

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
177.5 MB DOSYA BOYUTU

Birbirinden sevimli evcil hayvanları besleyerek eğlenceli anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.

Android ve İOS sürümleri sayesinde iki farklı platformdan kolaylıkla ulaşacağınız ve ücretsiz olarak oynayacağınız Pet Hotel, sadece evcil hayvanların kalacağı devi bir otel inşa ederek hayvanların bütün ihtiyaçlarıyla ilgileneceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafik tasarımı ve gerçekçi hayvan sesleriyle dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken tek şey, hayvanların yaşamlarını daha rahat sürdürebilecekleri güzel bir otel yapmak ve hayvanların bakımını üstlenerek çeşitli görevleri yerine getirmektir.

Otelde bulunan farklı bölümlerden yararlanarak hayvanların beslenme, barınma, oyun ve temizlik ihtiyaçlarını zorlanmadan halledebilirsiniz.

Otelde hizmet vereceğiniz kedi, hamster, köpek, tavşan, sincap ve daha onlarca farklı hayvan yer almaktadır. Hayvanları yıkayarak onları temiz tutmalı ve sevdikleri yiyeceklerle beslemelisiniz. Ayrıca onlarla oyunlar oynayarak mutluluk seviyelerini yüksek tutmalı ve seviye atlayarak otel için farklı malzemelerin kilidini açmalısınız.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve 5 milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan Pet Hotel, sürükleyici özelliği ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Idle

    Mobil cihazımızda sevimli hayvan besleyeceğiz.
  • Hotel Story: Resort Simulation

    Kendi otelinizi kurarak farklı bölgelerden turistlere hizmet verebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Cthulhu Virtual Pet 2

    İlginç yaratıkları besleyerek çeşitli ödüller kazanacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Dog Run - Pet Dog Simulator

    Mobil cihazınızda bir köpeği yönlendireceksiniz.
  • Vacation Hotel Stories

    Otel yöneteceğiz.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Pet Wash

    Sevimli hayvanları yıkayacağız.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.