Pet Quest!

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
96 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı yeni yer keşfedebileceğiniz ve birçok hayvan karakteri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorun yaşamadan oynayabileceğiniz ve macera dolu anlar yaşayabileceğiniz Pet Quest, renkli bir dünyada gezintiye çıkarak yeni yerler keşfedebileceğiniz ve onlarca farklı hayvan karakterini toplayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda eğlendirici grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile oyun severlere eşsiz bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, yeni bölgeler keşfederek harita üzerinde ilerleyebildiğiniz kadar ilerlemek ve farklı hayvan figürlerini toplayarak görevleri tamamlamaktır. Büyük bir maceraya atılarak geniş bir alanda gezintiye çıkacak ve daha önceden bilinmeyen yerleri keşfederek seviye atlayacaksınız. Görevleri tamamlayarak farklı bölgelerin anahtarlarına ulaşabilir ve yeni evcil hayvanlara sahip olabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve bağımlılık yapıcı özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birbirinden sevimli toplam 62 farklı hayvan karakteri yer almaktadır. Ayrıca 9 gizemli mekan ve macera dolu birçok görev bulunmaktadır.

Macera oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan, binlerce oyuncunun vazgeçilmezi olan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Pet Quest!

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
380.7 MB DOSYA BOYUTU

Onlarca farklı yeni yer keşfedebileceğiniz ve birçok hayvan karakteri toplayabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Onlarca yeni mekan keşfederek birçok hayvan figürü toplayabileceğiniz ve macera dolu bir serüvene atılarak eğlenceli anlar geçirebileceğiniz Pet Quest, binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak hizmet veren eşsiz bir oyundur.

Basit ama kaliteli grafik tasarımı ve keyif verici müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda asıl amaç, renkli bir dünyada yolculuk yaparak yeni yerler keşfetmek ve sevimli hayvan karakterleri toplayarak geniş bir koleksiyon oluşturmaktır. Keşif haritası üzerinde ilerleyerek yeni bölgelere ulaşabilir ve görevleri tamamlayarak bu bölgelerin anahtarlarına sahip olabilirsiniz. Birçok hayvan karakterine sahip olabilir ve hayvanlarınızı geliştirebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve farklı konusu ile sıkılmadan oynayacağınız ve ağımlısı olacağınız kaliteli bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde toplam da 9 gizemli bölge ve onlarca evcil hayvan yer almaktadır. Harita üzerindeki yeni yerleri keşfederek hayvanlara ulaşabilir ve görevleri başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Android ve İOS sürümleri ile farklı platformlardan oyunculara sunulan Pet Quest, macera oyunları arasında bulunan ve oldukça popüler olan eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Wash

    Sevimli hayvanları yıkayacağız.
  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • Cardinal Quest 2

    Birbirinden farklı zindanlar da ilerlemeye çalışacağız.
  • Creature Quest

    Dev canavarlara ve ilginç yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz eşsiz bir savaş oyunudur.
  • Logging Quest 2

    Aksiyon dolu RPG savaşları yapacağınız sıra dışı bir rol oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Pet Idle

    Mobil cihazımızda sevimli hayvan besleyeceğiz.
  • Fun Fishing:My Pet

    Balık tutmaya çalışacağız.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.