Pet Rescue Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.4/5 ZİYARETÇİ
116,932 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Pet Rescue Saga'yı Andorid işletim sistemine sahip cihazlarınıza yükleyip bulmacaları çözerek, bu harikalarla dolu ve eğlenceli dünyanın bir parçası olabilirsiniz.

Oyunculara sevimli hayvanlarla ve harikalarla dolu muhteşem bir dünya sunan Pet Rescue Saga’da kötü kalpli hırsızların eline düşen evcil hayvanları kurtarmanız gerekiyor. Bunun için tek yapmanız gereken aynı renkteki blokları bir araya getirmek. Öyle duyulduğu kadar kolay olduğunu sanmayın. Pet Rescue Saga’nın heyecan dolu maceralarında toplam 147 adet karmaşık ve zorlu bölüm sizleri bekliyor.

Rengarenk ve bir o kadar da göz kamaştırıcı oyun alanında bir yandan sevimli hayvancıkları kurtarırken, bir yandan da güçlendiriciler ve bonus ödüller kazanacaksınız. Seviyeler ilerledikçe kazandığınız elmasları, bombaları, kafesleri ve anahtarları kullanacağınız bir çok görev sizleri bekliyor olacak.

Mobil cihazınıza yüklediğiniz Pet Rescue Saga’yı Facebook sürümüyle kusursuz bir şekilde senkronize edebilir ve başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Oynayan kişiler tarafından oldukça beğenilen, bir kez başladığında bırakılamayan, bağımlılık yaratıcı bu oyunu denemenizi tavsiye ediyorum.

Özlem Özşen

Pet Rescue Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33,503 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

iPhone, iPad ve iPod touch üzerinden oynayabileceğiniz Pet Rescue Saga harikalarla dolu ve eğlenceli bir bulmaca oyunu.

Kötü kalpli hırsızlar Pet Rescue Saga'nın harikalarla dolu dünyasındaki sevimli hayvanların peşine düştüler. Bu minik evcil hayvanların kurtarılmak için sizin yardımınıza ihtiyaçları var. Onları kurtarmak için yapmanız gereken tek şey aynı renkteki blokları bir araya getirmek. Toplam 147 zorlu ve karmaşık bölüm boyunca farklı maceralar yaşayacağınız Pet Rescue Saga duyulduğu kadar da basit bir oyun değil. 

Rengarenk ve bir o kadar da göz kamaştırıcı oyun alanında bir yandan sevimli hayvancıkları kurtarırken, bir yandan da güçlendiriciler ve bonus ödüller kazanacaksınız. Seviyeler ilerledikçe kazandığınız elmasları, bombaları, kafesleri ve anahtarları kullanacağınız bir çok görev sizleri bekliyor olacak.

Sevimli hayvancıkları kurtarırken kazandığınız bonus ödüller ve güçlendiriciler oyunu daha da eğlenceli hale getiriyor. Seviyelerin ilerlemesiyle karşınıza çıkan görevlerde, kazandığınız bombaları, kafesleri, elmasları ve anahtarları kullanacağınız göz kamaştırıcı ve rengarenk oyun alanları olacak.

Pet Rescue Saga’yı mobil cihazınıza yükleyerek  Facebook sürümüyle kusursuz bir şekilde senkronize edebilir ve başarılarınızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Oynarken bir sonraki bölümü merak edeceğiniz bu eğlenceli oyunu denemenizi tavsiye ediyorum.

Özlem Özşen

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Pop Rocket Rescue

    Pop Rocket Rescue, Android cihazlar üzerinde oynanabilecek bir bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Mole Rescue

    Mole Rescue, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde köstebeklere yardım ederek yuvalarını bulacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Bird Rescue

    Bird Rescue, oyundaki amacınızın blokları yok ederek kuşları kurtarmak olduğu eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • Fruit Rescue

    Fruit Rescue, aynı renkli meyveleri bir araya getirip eşleştirerek oynayacağınız heyecanlı ve renkli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Pet Frenzy

    Pet Frenzy, sevimli hayvanların yer aldığı üçlü eşleştirme oyunu.
  • Pick a Pet

    Pick a Pet çocuksu grafikleriyle özelliklere çocuklara hitap eden keyifli ve eğlenceli bir eşleştirme oyunudur.
  • Moshling Rescue!

    Moshling Rescue! tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir eşleştirme oyunudur.