Petrol Ofisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
329 TOPLAM İNDİRME
9.7 MB DOSYA BOYUTU

Petrol Ofisi mobil uygulaması ile kampanya ve haberleri takip edebilir, Positive Card işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Türkiye’nin önde gelen akaryakıt şirketlerinden Petrol Ofisi’nin Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlamış olduğu bir mobil uygulaması bulunuyor. Androd cihazınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz uygulama ile Petrol Ofisi A.Ş.’nin kampanyalarından anında haberdar olmakla kalmıyor, Positive Card ile ilgili tüm işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz.

OMV Petrol Ofisi A.Ş.’nin resmi Android uygulaması şirketin haber ve kampanyalarını ileten basit bir uygulamadan çok daha ötesi diyebilirim. PO Nerede entegrasyonu sayesinde bulunduğunuz yere en yakın Petro Ofisi’nin yerini harita üzerinden görebiliyor, sesli komut sistemi yardımı ile kolaylıkla istasyona ulaşabiliyorsunuz. Positive Card sahibi iseniz kartınızı birkaç adımda basitçe ekleyerek kartınızla yaptığınız harcamaları, harcamalarınız sonunda kazandığınız puanları takip edebiliyorsunuz.

Rahatlıkla kullanılabilir bir arayüz sunan Petrol Ofisi mobil uygulamasında ödüllü anket bölümü de yer almakta. Anketleri doldurarak Positive Puanlar kazanabiliyor ve biriken puanlarınızı yakıt almak için kullanabiliyorsunuz. Tabii ki anketler belli dönemlerde yapıldığından takip etmeniz gerekiyor.

Petrol Ofisi A.Ş. mobil uygulamayı hazırlarken müşteri memnuniyetini de unutmamış. Öyle ki uygulama üzerinden şikayetlerinizi, önerilerinizi, memnuniyetinizi iletebiliyor; en önemlisi yanıt alabiliyorsunuz. Mesajınızı yazılı olarak iletebildiğiniz gibi mesajınıza fotoğraf iliştirme şansına da sahipsiniz.

Erkan Calp

Petrol Ofisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Petrol Ofisi iPhone ve iPad uygulaması ile Positive Card işlemlerinizi ve puanınızı, kampanyaları takip edebilirsiniz.

OMV Petrol Ofisi A.Ş.’nin biriysel müşterileri için hazırladığı resmi mobil uygulaması iOS platformunda da bulunuyor.

iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip kullanabileceğiniz Petrol Ofisi mobil uygulaması ile Petrol Ofisi’nin dönem dönem yaptığı kampanyaları takip etmekten Positive Card işlemlerinizi gerçekleştirmeye kadar pek çok şeyi yapabiliyorsunuz. Bu açıdan uygulamanın oldukça kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Zaten Petrol Ofisi’ni tercih ediyorsanız ve de avantajlar sunan Positive Carsd sahibi iseniz kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama.

Petrol Ofisi mobil uygulaması Positive Card sahipleri için özel bir bölümü de içerisinde barındırıyor. Kart ekle menüsünden Positive Card’ınızı ekleyerek, kartınızla yaptığınız tüm işlemleri ve kazandığınız puanları takip edebiliyorsunuz. Puan demişken, anketler doldurarak Positive Puan kazanabiliyor ve bu puanlarınızla bedava yakıt alabiliyorsunuz.

Petro Ofisi Özellikleri:

  • Petro Ofisi A.Ş’den haberler ve kampanyalar
  • Positive Card işlemleri ve puan takibi
  • Positive Puan kazandıran ödüllü anketler
  • Öneri, şikayet, memnuniyet için mesaj gönderme seçeneği
Erkan Calp

Petrol Ofisi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Petrol Ofisi'nin Windows Phone kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulaması.

Türkiye’nin en yaygın perakende akaryakıt satış ağına sahip Petrol Ofisi’nin Windows Phone kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamada Petrol Ofisi A.Ş.’den haber ve kampanyaları takip etmekten Positive Card ile ilgili tüm bilgilere ulaşmaya kadar pek çok şeyi mobil cihazınızdan yapabiliyorsunuz.

Petrol Ofisi’nin Windows Phone platformu için resmi uygulaması hem tasarım hem de kullanılabilir açısından oldukça başarılı. Son derece sade ve basit tasarlanmış arayüz üzerinden güncel haberlere ulaşabiliyor, kampanyaları takip edebiliyor, bulunduğunuz konuma en yakın Petrol Ofisi’nin yerini öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca Positive Card’ınızı ekleyerek kartınızla yapılan tüm işlemleri takip edebiliyor ve harcamalarınız sonucu ne kadar puan kazandığınızı görebiliyorsunuz.

Petrol Ofisi uygulamasının en beğendiğim yanı anket seçenekleri diyebilirim. Anketleri doldurarak ekstra Positive Puan kazanabiliyor, memnuniyet ve önerilerinizi paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanında mesaj gönder menüsünden Petrol Ofisi çalışanları hakkında düşüncelerinizi varsa önerilerinizi iletebiliyorsunuz.

Petrol Ofisi Özellikleri:

  • Haber ve kampanyaları takip etme
  • Positive Card işlemlerini ve puanları takip etme
  • Anket doldurarak ekstra Positive puan kazanma
  • Mesaj gönderme
  • Petrol Ofisi bilgilerine ulaşma (Adres, yol tarifi, mesafe, tel no)
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PO Nerede

    PO Nerede ile size en yakın Petrol Ofisi benzin istasyonunu kolayca bulabilirsiniz
  • Oil Tycoon

    Petrol kuyuları açarak petrol üretimi yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Oil idle Miner

    Petrol kralı olmaya çalışacağız.
  • Petroleum Tycoon

    Petroleum Tycoon mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir petrol çıkarma oyunudur
  • Naval Storm TD

    Donanma üssü tehlikede! Bir deniz savaşı başlatın ve son kalan petrol kaynağını savunun.
  • EZ Tools

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz yardımcı araçlar uygulamasıdır.
  • ZDbox

    ZDbox, birçok faydalı alt uygulamayı bünyesinde barındıran bir yardımcı araçlar uygulaması.
  • Smash the Office

    Smash the Office, çalıştığınız ofisi kırıp dökeceğiniz oldukça eğlenceli bir Android aksiyon oyunudur.