Petvengers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Petvengers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Petvengers, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Heyecan verici bir atmosferede geçen oyunda canavarlarla mücadele ediyorsunuz.

Birbirinden zorlu bölümlere sahip olan Petvengers, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Canavarlarla mücadele ettiğiniz oyunda ekranın altındaki nesneleri eşleştiriyorsunuz. Elinizi çabuk tutmanız gereken oyunda dikkatli olmanız da gerekiyor. Birbirinden güçlü karakterlere sahip olan oyunda 24 farklı sevimli karakter yer alıyor. Macera dolu olan oyunda işiniz bir hayli zor. Farklı oyun modları ve benzersiz mekanikleriyle Petvengers mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Arkadaşlarınızla mücadele etmek için de oynayabileceğiniz Petvengers'ı sakın kaçırmayın.

Oyunda başarılı olabilmek için koleksiyonları toplamalı ve kendi takımınızı oluşturmalısınız. Özel güçler kullanabileceğiniz ve becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Yüksek kaliteli grafiklere ve harika bir atmosfere sahip olan Petvenger, severek oynayabileceğiniz bir oyundur. Saldırganlarla mücadele etmek ve zevkli vakit geçirmek için Petvengers'ı tercih edebilirsiniz.

Petvengers oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Petvengers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Petvengers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Petvengers, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir eşleştirme oyunudur. Birbirinden zorlu bölümlere ve korkunç canavarlara sahip olan oyunda eğlenceli vakitler geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir oyun olan Petvengers, harika kurgusu ve benzersiz bölümleriyle dikkatimizi çekiyor. Becerilerinizi test edebileceğiniz oyunda 80'den fazla bölmü geçmeye çalışıyor ve aynı zamanda arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Benzersiz mekaniklere ve farklı dünyalara sahip olan oyunda eğlenceli zamanlar geçirebiliyorsunuz. 24'den fazla farklı sevimli hayvan karaktere de sahip olan oyunda harika bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız.. Oyunda başarılı olabilmek için tüm eşleştirmeleri tamamlamanız gerekiyor. Arkadaşlarınızla mücadele etmek için de oynayabileceğiniz Petvengers'ı sakın kaçırmayın.

Harika grafiklere ve farklı bir atmosfere sahip olan oyunda başarılı olabilmek için hızlı olmalı ve canvarları alt etmelisiniz. Birbirinden güçlü canavarlara sahip olan oyunda çok eğleniyorsunuz. Eşleştirme oyunu kurgusuna ve savaş oyunu atmosferine sahip olan oyunu can sıkıntınızı gidermek için tercih edebilirsiniz.

Petvengers oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu