Piano Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Piano Crush oyununda yukarıdan aşağı kayan notalara zamanında basarak eğlenceli şarkılar çalabilirsiniz.

Piano Crush oyununda Android cihazlarınızdan birçok müzik aletiyle birlikte eğlenceli şarkılar çalabilirsiniz.

Keyifli bir piyano oyunu olarak öne çıkan Piano Crush oyunu, birçok müzik aleti ile 300’den fazla şarkıyı çalabilmenizi sağlıyor. Klasik müzikten pop müziğe kadar oldukça geniş bir repertuar sunan oyunda, farklı müzik tarzları arasında seçim yapabiliyorsunuz. Kategorilere ayrılmış bir şekilde inceleyebileceğiniz kütüphanede, gelişmiş arama özelliğini de kullanabilirsiniz.

Yüksek kaliteli grafiklerle tasarlanan Piano Crush oyununda seçim yapacağınız müzik aletleri oldukça gerçekçi ses efektlerine sahip diyebilirim. Seçtiğiniz şarkıya ait notalar yukarıdan aşağı kayarken piyano üzerinde doğru tuşlara zamanında basmanız gerekiyor. Şarkıları sonuna kadar doğru bir şekilde çaldığınızda ise oyunun sonunda en yüksek puanı kazanabiliyorsunuz.

Piano Crush oyununda bulunan enstrümanlar; Kuyruklu piyano, klasik piyano, akordiyon, org, elektro gitar, harp, çembalo, keman, elektronik piyano, vibrafon, sintizayzır ve banço.

Volkan Yılmaz

Piano Crush

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
247.6 MB DOSYA BOYUTU

300'den fazla şarkı bulunan Piano Crush oyununda kayan tuşlara doğru şekilde basmanız gerekiyor.

Piano Crush oyunu ile iOS cihazlarınızdan yüzlerce farklı şarkıyı, çeşitli enstrüman seçeneklerini kullanarak çalabilirsiniz.

Keyifli vakit geçirebileceğinizi düşündüğüm piyano oyunu olan Piano Crush, pop müzikten tutun da klasik müziğe kadar birçok alternatif müzik türünü sizlere sunuyor. 300’ü aşkın şarkı repertuarı olan oyunda, yukarıdan aşağı kayan notalara zamanında basarak şarkıyı doğru bir şekilde çalmanız gerekiyor. Klasik piyano, kuyruklu piyano, akordiyon, org, elektro gitar, harp, keman, vibrafon, sintizayzır, çembalo, elektronik piyano ve banço gibi enstrüman seçenekleri sunan oyunda enstrüman seçiminizi değiştirerek şarkılara eşlik edebilirsiniz.

Oyunda kullanabileceğiniz müzik aletlerine ait sesler gerçeğini aratmazken, yüksek kaliteli grafikler de göz kamaştırıyor diyebilirim.  Yukarıdan aşağı doğru kayan notalara doğru ve zamanında bastığınızda şarkının sonunda en yüksek puanı kazanmaya çalışabilirsiniz. Eğer kusursuz bir şekilde çalarsanız üç yıldızı da kazanma şansına sahip olabiliyorsunuz. Eğer siz de piyano çalarak keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, Piano Crush oyununu iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Simply Piano

    Piyano çalmayı öğrenmek sandığınız kadar zor değil.
  • Piano Teacher

    Piano Teacher, piyano çalmayı öğrenmek isteyenlerin yardıma koşan ve keyifli bir şekilde piyano çalmayı öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Magic Tiles 3 APK

    Magic Tiles 3 APK, piyano çalmayı sevenlerin favori müzik oyunu. Piano Tiles 3 Android telefonlara ücretsiz indirilebilir.
  • Piano Academy

    Oturduğun yerde piyano çalmayı öğrenmek ister misin?
  • Kids Piano Games Free

    Kids Piano Games, çocuklarınıza küçük yaşta piyano çalmayı öğretebileceğiniz ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabileceğiniz ücretsiz bir Android oyunudur.
  • Piano Tiles 2 APK

    Piano Tiles 2 APK mobilde en çok oynanan ücretsiz müzik oyunu. Piyano çalmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.
  • Piano Dance Beat

    Piano Dance Beat, piyano üzerinden çeşitli müzikleri çalmanızı amaçlayan bir müzik oyunudur.
  • Yokee Piano

    Yokee Piano, Android cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir piyano çalma uygulaması.