Pick Me Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Özel araba çağıran kişileri alıp istedikleri yere bırakıyorsunuz.

Pick Me Up, özel araba çağıran yolcuları alıp istedikleri yere götürdüğünüzde arcade araba oyunu. Eski araba yarış oyunları gibi kuş bakışı kamera açısından oynanış sunan diğer bir deyişle tepeden bakmalı mobil oyun, minimalist grafikleri ve kolay oynanışıyla kısa sürede kendisine bağlıyor.

Gerçekçilikten uzak hız odaklı sürüş sunan arcade araba yarışı oyunlarından ziyade taksicilik oyunlarını sevenlerin keyif alarak oynayacağı bir yapım Pick Me Up. Müşterileri bulundukları yerden alarak gitmek istedikleri yere bırakıyorsunuz. Yolda beliren yeşil işaretleri takip ederek müşterilerinizin konumlarına hızlıca ulaşıyorsunuz ancak trafiğe dikkat etmeniz gerekiyor. Trafiğin yoğunluğu hiç azalmıyor. Hızınızı çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Müşterileri çok bekletmemeli, yerlerine aynı hızda ulaştırmalısınız. Oyunun kontrolleri de çok basit. Basılı tuttuğunuz sürece araç gidiyor, parmağınızı çektiğinizde duruyor. Oyunun tek kötü yanı; sonunun olmaması. Para kazandıkça seviye atlıyorsunuz ancak bir noktadan sıkmaya başlıyor.

 

Erkan Calp

Pick Me Up

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
339.3 MB DOSYA BOYUTU

Özel araba çağıran kişileri alıp bırakıyorsunuz.

Pick Me Up, özel araba şoförlerinin yerine geçtiğiniz, arcade oynanış sunan araba oyunu. Tepe kamera açısından oynanış sunan araba sürme oyununda müşterileri çağırdıkları yerden alıp istedikleri yere sağsalim götürmeye çalışıyorsunuz. Trafiğin oldukça yoğun olduğu, bunaltıcı saatlerde sürüş keyfi yaşatan oyun, zaman geçirmek için birebir.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan Pick Me Up, eski araba yarış oyunları gibi tasarlanmış. Sadece kuş bakışı kamera açısı sunan oyunda Google Haritalar teması taşıyan yollarda müşterileri alarak istedikleri noktalara ulaştırıyorsunuz. Sizi çağıran müşterilerin konumlarını yol boyunca çıkan yeşil çizgileri takip ederek kolayca bulabiliyorsunuz ancak yerlerine ulaştırmak aynı kolaylıkta değil. Akan trafikte hiç kaza yapmamalısınız. Şehrin her köşesine yolcu bırakarak kazanabildiğiniz kadar para kazanmaya çalışıyorsunuz. Yani, siz durmadıkça oyun bitmiyor.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Best Rally

    Düşük boyutlu, eğlenceli arcade yarış oyunu
  • Car vs Cops

    Polis kovalamacalı araba oyunlarını seviyorsanız kaçırmayın!
  • Traffic Tour APK

    Traffic Tour APK, çok oyunculu olarak oynayabileceğiniz bir mobil araba yarışı oyunudur. Arcade yarış oyunları sevenler için Traffic Tour 2021 APK tavsiyemizdir.
  • Top Speed APK

    Top Speed APK Android yarış oyunu, arcade tarzı araba yarışlarını sevenlere hitap ediyor. Oynaması ücretsiz mobil araba yarışı oyunu arayanlara öneririz.
  • Driving Zone APK

    Driving Zone APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba sürme simülasyonu oyunu. Araba yarış oyunları oynayanlara da tavsiye ederiz.
  • Drive for Speed Simulator APK

    Drive for Speed Simulator APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir araba simülasyonu oyunlarından. Bu Android oyunu araba yarışı tutkunlarına tavsiyemizdir.
  • Drive and Park

    Oynaması oldukça keyifli araba park etme oyunu
  • Smash Cars!

    Smash Cars!: Voodoo'nun yeni yarış oyunu adrenalin dolu!