Piggy Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Piggy Boom, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Piggy Boom, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bir tür intikam oyunu olan Piggy Boom'da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. 

Kendi adanızı inşa edip diğer oyuncuların adalarına saldırılar düzenlediğiniz bir oyun olan Piggy Boom, oldukça eğlenceli bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kendi zevkinize göre adalar inşa edip diğer oyunculara saldırılara düzenleyerek para biriktirmeye çalışıyorsunuz. Günlük ödüllerin de dağıtıldığı oyunu Facebook arkadaşlarınızla oynayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızın altınlarını çalabilir, onlarla eğlenebilir ve adalarını işgal edebilirsiniz. Ayrıca oyunda yer alan maden sistemiyle de hergün yeni madenler keşfedebilir ve zengin olabilirsiniz. Birbirinden sevimli hayvanların yer aldığı oyunda skorunuzu yüksek tutarak liderlik koltuğuna da oturabilirsiniz.

 

Piggy Boom oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Piggy Boom

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME
78.3 MB DOSYA BOYUTU

Piggy Boom, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Piggy Boom, oldukça eğlenceli kurgusuyla karşımıza çıkıyor. 

Piggy Boom, kendi adalarımızı inşa ettiğimiz ve diğer oyuncuların adalarına saldırılar düzenlediğimiz bir oyun olarak tanımlanabilir. Eğlenceli bir oyun olan Piggy Boom, kendi zevkimize göre adalar inşa edip, madenler işleyip zengin olabileceğimiz bir oyundur. Oyunda zengin olabilir ve bu sayese zevkli zamanlar geçirebiliriz. Küçük çapta bir hırsızlık-intikam oyunu olan Piggy Boom, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Facebook arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda yüksek skorlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanabilirsiniz. Maden sistemine de sahip olan oyunda hergün yeni keşifler yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda günlük hediyelerde dağıtılıyor. 

 

Piggy Boom oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spicy Piggy

    Farklı karakterler ile zorlu parkurlarda ilerleyerek puan toplayabileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Boom Friends

    Boom Friends, bölümlerde bomba kullanarak rakiplerinizi geçmenizi ve hatta onları öldürmenizi amaçlayan oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Boom Force

    Boom Force, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • Boom! Tanks

    Boom! Tanks, muhteşem grafiklere ve aksiyona sahip olan Android platformunda oynayabileceğiniz en iyi tank oyunlarından bir tanesi.
  • Sonic Dash 2: Sonic Boom

    Sonic Dash 2: Sonic Boom güzel grafikleri ve bol aksiyonu birleştiren bir mobil sonsuz koşu oyunudur
  • Bunny Goes Boom!

    Bunny Goes Boom, sınırsız koşu oyunu seven oyuncular için geliştirilen daha farklı ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Guns of Boom APK

    Guns of Boom APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu (multiplayer) FPS oyunudur.
  • Boom Pilot

    Harika deneyim sunan bir aksiyon oyunu