Pinfinite - Endless Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Eşsiz zaman geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu

Pinfinite, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Klasik ve eğlenceli bir atmosfere sahip olan oyunda yüksek skorlara ulaşarak liderlik tablosunda üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Pinfinite, sonsuz oynanışı ve kolay kontrolleriyle dikkatimizi çekiyor. Birbirinden zorlu seviyelerin üstesinden gelmeniz gereken oyunda efsanevi Pinball oyununda olduğu gibi kapıları kontrol ederek topu yukarılara kadar tırmandırmaya çalışıyorsunuz. Renkli görselleri ve harika animasyonlarıyla da ön plana çıkan oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini söylediğim Pinfinite, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Online liderlik tablosuna da sahip olan oyunda üst sıralara tırmanmak için mücadele ediyorsunuz.

Pinfinite oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Pinfinite - Endless Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
135 MB DOSYA BOYUTU

Basit mekanikleri ve zevkli kurgusuyla dikkat çeken bir beceri oyunu

Pinfinite, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve sürükleyici bir mobil beceri oyunudur. Pinball tarzı bir oynanışa sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Klasik ve eğlenceli bir oynanşı sahip olan Pinfinite, birbirinden zorlu bölümleri ve tuzakları atlatmanız gereken oyunda eğlenceli bir deneyim yaşıyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda amacınız topu yükseklere kadar fırlatmak. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Pinfinite, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Liderlik tablosunda üst sıralara tırmanarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda sonsuz oyun modu yer alıyor. Eğer boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bu tarz bir oyun atayışınız varsa Pinfinite mutlakla denemeniz gereken bir oyun diyebilirim.

Pinfinite oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • IITAN

    Pinball ile tuğla kırma oyununu harmanlayan süper eğlenceli bir mobil oyun
  • Williams Pinball

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Space Pinball

    Efsane oyun pinball artık Android'de.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Bridge.io

    Arcade bulmaca karışımı süper zor bir oyun
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Gibbets: Bow Master

    Mobilde en çok oynanan ok atma oyunu