Pixable: Your Photo Inbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME

Pixable uygulaması için Android versiyonu, sosyal ağlar üzerinde bulunan hesaplarınızdaki fotoğraf ve videoları tek bir kutu içerisinden size sunmaya yarıyor.

iOS versiyonu ile aynı yapıda çalışan Pixable Android uygulaması, sosyal ağlar üzerinde bulunan hesap bilgilerinizi alarak arkadaşlarınızın fotoğraf ve video akışını tek bir kutu içerisinde size sunuyor. Bu şekilde sosyal ağlar üzerinde bulunan veriler içerisinden sadece fotoğraf ve videoları görebilmiş oluyorsunuz. Facebook, twitter gibi hesaplarınızda bulunan ve akışınızda olan tüm fotoğraf ve videolar Pixable üzerinden size sunuluyor.

Uygulama Instagram gibi uygulamalar üzerinden de fotoğraf ve videoları kendi üzerine çekebiliyor. Ayrıca Youtube ve benzeri sitelerden de veri çekebilen uygulama, çektiği verileri, en iyiler, en çok yorum alanlar, yeni profil resimleri gibi başlıklar altında listeleyebiliyor.

Mustafa Şevki Coşar

Pixable: Your Photo Inbox

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
529 TOPLAM İNDİRME

Pixable uygulaması, çeşitli sosyal ağlar üzerindeki hesaplarınıza gelen fotoğraf ve video akışını tek bir kutu üzerinden görebilmenizi sağlayan bir uygulama.

iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilen Pixable uygulaması, hangi sosyal ağlarda üyeliğiniz var ise onları kullanarak oradaki fotoğraf ve video akışını size tek bir kutu içerisinde gösteriyor. Kullanılan sosyal ağ hesap bilgileri girildikten sonra bu akışı Pixable üzerinden kolayca takip edebiliyorsunuz. Gelen bu fotoğraf ve video akışı içerisinde size olan uygunluğuna göre farklı listelerde sunabiliyor.

Pixable uygulamasının sunduğu listelerin içinde, en iyileri, en çok yorum alanlar, yeni profil resimleri, son görüntülenenler gibi farklı başlıkları görebiliyoruz. Bu şekilde görünen fotoğraf ve videoları sanki normal içerisindeymiş gibi yorum atıp beğenebiliyoruz. Uygulama sadece facebook, twitter gibi sitelerden değil, vimeo,youtube gibi siteler üzerinden de veri çekebiliyor.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DS Photo+

    Synology markalı NAS cihazınızdaki medya dosyalarını bu ücretsiz Android uygulaması ile uzaktan açabilirsiniz.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Photo Editor Photo Effects

    Photo Editor Photo Effects ile fotoğraflarınıza farklı efektler uygulayabilirsiniz