Pixel Combat: Zombies Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
134 MB DOSYA BOYUTU

Pixel Combat APK, Minecraft karakterlerinin yer aldığı piksel görselli zombili FPS oyunu. Pixel Combat APK Android oyunu indirmesi ve oynaması ücretsiz!

Pixel Combat APK Android FPS oyunları, zombi oyunları, shooter oyunları, hayatta kalma oyunları sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm piksel görselli bir mobil aksiyon oyunu. Oyunda hayatta kalmanız, bir zaman makinesi ayarlamanız ve insanları kurtarmanız gerekiyor.

Pixel Combat APK İndir

Pixel Combat Zombies Strike APK Android oyunu benzersiz özelliklere sahip. Bariyer kapıları, sayısız sır ve çok sayıda silah, birçok sıra dışı piksel zombi ile savaşmanıza imkan veriyor. Hayatta kalmak için kendi üssünüzü kurmanız ve bir zaman makinesi yapmanız gerekiyor. Çeşitli 3 boyutlu ortamları geçmek kolay olmuyor. Başarılı olmak için fantastik silahlar kullanın. Her bölümdeki gizli odaları aramayı unutmayın. Kolay bir görev olmayacak ancak alınan ödüller sizi harika bir savaşçı yapacak.

Pixel Combat: Zombies Strike nişancı oyununu indirin ve piksel zombilerle savaşmaya başlayın. Her zaman tetikte olun. Zayıf ve yarı ölüler arasında benzersiz yetenekleri olan canavarlar var. Sizi saniyeler içerisinde parçalara ayırmaya hazırlar.

  • Sınırlı, hapsedilmiş alanlarda kübik birinci şahıs nişancı
  • Piksel stili çok çeşitli üç boyutlu yerler
  • Özel yeteneklere sahip birçok sıra dışı boss’a karşı savaşın ve hayatta kalın.
  • Büyük silah cephaneliği (bıçaklar, baltalar, tabancalar, tüfekler, pompalı tüfekler, makineli tüfekler, alev makinesi, minigun ve çok daha fazlası)
  • Hareket halinde oynayabileceğiniz cep sürümü
  • Bir kraliyet savaşı atmosferi oluşturan çok sayıda üç boyutlu efekt
  • Silah ve mühimmat üretin.
  • Black Ops zombi modun piksel sürümü
  • Minecraft’taki karakterler ve tasarım

Shooter oyunlarından Pixel Combat: Zombies Strike’ı hemen yükleyin! Zombi saldırısı altında sığınakta hayatta kalın. İnsanlığı kurtarın!

 

Doğukan Çağlakpınar

Pixel Combat: Zombies Strike

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
339 MB DOSYA BOYUTU

Zombi çetelerine karşı savaşacağız.

Mobil aksiyon oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak yayınlanan Pixel Combat: Zombies Strike şu sıralar zombiler ile oyuncuları karşı karşıya getiriyor.

Android ve iOS platformunda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Pixel Combat: Zombies Strike zombi çetelerini oyuncular ile buluşturuyor. 3D ve piksel grafik açılarına sahip olan yapım da oyuncular birbirinden farklı silah modelleri eşliğinde zombilere karşı savaşacaklar.

Oldukça renkli ve zengin bir içerik yapısına sahip olduğu ifade edilen yapım birinci şahıs kamera açıları eşliğinde oynanıyor.

GS Games Studio tarafından geliştirilen ve oynaması ücretsiz olarak mobil platformda yayınlanan yapım da çok sayıda patron savaşçı da yer alıyor. Oyuncular hem zombilere karşı hem de patron savaşçılara karşı savaşarak hayatta kalmaya çalışıyorlar.

Play Store üzerinde 4.3 gibi bir inceleme puanı alan yapım 10 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Dead Effect 2 APK

    Dead Effect 2 APK, rpg öğeleri içeren aksiyon bilim kurgu nişancı oyunu. PC ve mobil cihazlarda oynanabilen FPS oyunu, bolca kanlı sahneler içeriyor.
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • State of Survival APK

    State of Survival APK Android oyununda zombi ordusuna karşı hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Zombilerle dolu sürükleyici bir stratejik savaş oyunu!
  • Mr. Meat APK

    Mr. Meat APK, zombiye dönüşmüş bir seri katilin elinden kurtulmaya çalıştığınız korku kaçış oyunu. Zombili oyunu oynaması ücretsiz!
  • Flat Zombies APK

    Flat Zombies APK, insanları zombilerden korumaya çalıştığınız, farklı modlar sunan hayatta kalma oyunu. Zombi oyunlarını seviyorsanız Flat Zombies'i kaçırmayın.
  • Earn to Die 3 APK

    Earn to Die 3 APK Android oyunu yarış türünde. Engebeli arazide aracınızla zombileri ezerek ilerliyorsunuz.
  • Combat Soldier

    Gerçek zamanlı FPS oyunu oynayacağız.