PJ Masks: Moonlight Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
181 TOPLAM İNDİRME
94 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

On milyondan fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve ücretsiz olarak sunulan PJ Masks: Moonlight Heroes, aksiyon ve maceraya doyabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Etkileyici arka plan temaları ve kaliteli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, yarış parkurlarında farklı yerlerde bulunan küreleri toplamak ve bölümü tamamlamak. Parkurda siz engellemeye çalışan farklı karakterler ve çeşitli tuzaklar yer almaktadır. Tüm engelleri aşarak yarış alanındaki kürelerden olabildiğince fazla miktarda toplamalı ve hedefe ulaşmalısınız.

Zorlu parkurlarda kullanabileceğiniz kedi çocuk, baykuş kız ve kertenkele olmak üzere 3 farklı karakter bunmaktadır. Kedi çocuk karakterinin özelliği, yükseklere zıplamasıdır. Baykuş kızın özelliği, oyunda var olan bütün gizli karakterleri görmesidir. Son olarak kertenkele karakterinin en önemli hüneri ise önüne çıkan engelleri kırarak geçmesidir. Bu karakterlerden dilediğiniz seçerek oyuna başlayabilir ve küreleri toplayarak sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Okula henüz başlamamış çağdaki çocuklar için özel olarak hazırlanmış, son derece güvenli ve emniyetli bir ortam sunan PJ Masks: Moonlight Heroes, Android ve İOS işlemcili cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

PJ Masks: Moonlight Heroes

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME
743.4 MB DOSYA BOYUTU

Aksiyon ve macera dolu parkurlarda yarışabileceğiniz benzersiz bir oyun olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformda da kolaylıkla oynayabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz PJ Masks: Moonlight Heroes, zorlu parkurlarda çeşitli engelleri aşarak hedefe ulaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.

Parkurlarda, sizi engelleyerek etkisiz hale getirmek için bekleyen bazı karakterler ve tuzaklar yer almaktadır. Bu engelleri aşarak yolunuza devam edebileceğiniz farklı özelliklere sahip karakterler bulunmaktadır. Baykuş kız karakterini seçerek oyundaki tüm gizli nesneleri ve karakterleri görebilirsiniz. Kedi çocuk karakteri ile olabildiğince yükseğe zıplayabilirsiniz. Son olarak kertenkele karakterini alarak önünüze çıkan tüm engelleri kırabilir ve yolunuza devam edebilirsiniz. Bu üç farklı karakterden dilediğinizi seçebilir ve zorlu parkurları tamamlayarak seviye atlayabilirsiniz.

Kaliteli arka plan temalarının ve ses efektlerinin bolca yer verildiği bu oyunda yapmanız gereken, parkurlarda bulunan renkli kümeleri toplamak ve engelleri aşarak bölümü bitirmektir. Çeşitli tuzaklar ve size karşı savaşan karakterler bulunmaktadır. Tüm engelleri aşarak parkurları tamamlayabilir ve hedefe ulaşabilirsiniz.

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan ve okul öncesi çağındaki çocuklar için tasarlanan PJ Masks: Moonlight Heroes, çekinmeden oynayabileceğiniz güvenilir bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rebirth Heroes

    Farklı özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu savaşalar yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • PJ Masks: Hero Academy

    PijaMaskeli ailesi artık sizin kontrolünüzde, onları kurtarın.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • LightSlinger Heroes

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • Heroes Will

    60’dan fazla karakter arasından seçim yapacağız.
  • Legendary: Game of Heroes

    Dünyanın dört bir yanından oyuncular ile savaşacağız.
  • Mighty Party: Clash of Heroes

    Rekabet dolu savaşlara katılacağız.