Plague

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
7.2 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz orijinal bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Plague, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz ve size değişik bir deneyim sunan yeni ve enteresan bir sosyal ağ uygulaması. Sosyal ağlara yeni katılan bu uygulama adeta bir sosyal deney niteliği taşıyor diyebilirim.

Plague'ın çalışma prensibi bilginin bir virüs gibi yayılmasına dayanıyor. Herhangi bir sınırlama ya da limit olmadan paylaştıklarınızın nasıl dünyada yayıldığına şahitlik edebiliyorsunuz. Bu da şu şekilde oluyor, siz bir şey beğendiğinizde bu uygulamayı kullanan ve size en yakındaki kişilerle rastgele şekilde paylaşılıyor.

Yani paylaşılan resim, fotoğraf, bilgi her neyse katlanan bir şekilde paylaşılmaya devam ediyor. Böylece herkesin ürettiği içeriğin adil bir şekilde yayılması sağlanmış oluyor. Çünkü uygulamada arkadaş ya da tanıdık gibi özellikler yok.

Bu da demek oluyor ki eğer içeriğiniz yeterince ilginçse kendiliğinden yayılma şansına sahip oluyor. Eğer yayınladığınız içerik yeterince ilginç değilse paylaşılan sonraki kişiler bunu kendine saklıyor ve beğenmeyerek bunu belli ediyor. Bu da uygulamayı gerçekten ilginç kılıyor diyebilirim.

Uygulamayı indirdikten sonra tek yapmanız gereken kayıt olmak. Böylece içeriklerinizle diğer insanlara "virüsünüzü" bulaştırabiliyorsunuz. Bu enteresan uygulamayı indirip bu deneyimi yaşamanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Plague

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulamasıdır.

Günümüzde insanların en çok vakit geçirdikleri şeylerden birisi de sosyal medya araçları. Facebook, Twitter derken kafamızı mobil cihazlarımızdan kaldıramaz olduk. Bunlara yeni katılan bir diğer sosyal ağ da Plague.

Fakat iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu sosyal ağ diğerlerinden çok farklı diyebilirim. Zira bu sosyal ağda arkadaş ya da tanıdık gibi özellikler bulunmuyor. Uygulamayı indirdikten sonra tek yapmanız gereken kayıt olmak.

Plague'i bir nevi sosyal deney gibi düşünebilirsiniz. Peki bu sosyal ağ nasıl çalışıyor derseniz, uygulama bilginin veya içeriğin bir virüs gibi katlanarak yayılması prensibine dayanıyor diyebilirim. Yani paylaştığınız ve beğendiğiniz içerik size fiziksel olarak en yakındaki kişilerle paylaşılıyor. Eğer beğenirse onlar da aynı şekilde kendi yakınındaki insanlarla paylaşıyor.

Bu sayede içeriğin herhangi bir sınırlama olmadan adil bir şekilde yayılmasına olanak tanınmış oluyor. Yani paylaştığınız şey yeterince ilginçse zaten kendiliğinden popüler olmasını sağlamış oluyor diyebilirim.

Bu enteresan sosyal ağ deneyimini herkesin yaşaması gerektiğini düşünüyorum ve indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Fake News Inc.-Plague Conspiracy Tycoon

    Sosyal medyada kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz ilginç bir oyundur.
  • Plague Inc. APK

    Plague Inc. APK, dünyayı kendi virüsünüzle yok etmeye çalıştığınız bir strateji simülasyon oyunudur. Kendi virüsünüzü yaratın, dünyaya salın ve herkesin yakalanması için elinizden geleni yapın!
  • DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak

    DEAD PLAGUE: Zombie Outbreak, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • The Pirate: Plague of the Dead

    The Pirate: Plague of the Dead'de yaşayan ölülerden oluşan tayfamızla açık denizleri fethediyoruz
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.