Planet Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Canavarları yeryüzünden silin!

Planet Hunter, tepe kamera açısından oynanış sunan arcade shooting oyunu. Paralı askerin yerine geçtiğimiz oyunda gezegendeki canavarları temizleyerek ilerliyoruz. Zorlu görevlerle dolu aksiyon yüklü bir yaratık avlama oyunu bizlerle.

Android platformunda ücretsiz indirilebilir olan üç boyutlu üstten görünümlü nişancı oyununda dünya üzerinde gezerek canavarları öldürüyoruz. Dönen dünyada karşılaştığımız farklı yaratıkları verilen göreve bağlı kalarak temizlememiz gerekiyor. Her görevin kendine has zorluğu var. Belli süre içerisinde tamamlamanız gereken görevler 30’u geçmiyor lakin her görev üç farklı mod içerdiğinden oyun hemen sonlanmıyor. Bu arada oyunun kontrol sistemi çok basit değil. Karakteri yönlendirmek kolay olmasına karşın aksiyona girmek aynı kolaylıkla olmuyor; sağ tarafa dizili çok aksiyon tuşu (silah değiştirme, bomba, ekstra can alma, korumayı açma, süre alma vs.) olması çift elle oynamayı gerektiriyor.

 

Erkan Calp

Planet Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
393.2 MB DOSYA BOYUTU

Gezegendeki tüm canavarları öldürün!

Planet Hunter, kuş bakışı (tepeden) kamera açısından oynanış sunan arcade shooting oyunu. Gezegenin ayak basılmadık tek bir noktasını bırakmayarak tüm canavarları yok etmeye çalıştığınız aksiyon yüklü bir mobil oyun. Hızlı tempolu ateş etmeli oyunları seviyorsanız, iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapan bu oyunu oynamanızı isterim.

Canavar (yaratık) avlama oyunlarını sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm üstten bakmalı aksiyon nişancı oyunu Planet Hunter’da bir paralı askerin yerini alıyorsunuz. Göreviniz; yaratıkları gezegenden silmek. Üzerinde döndüğünüz gezegende karşınıza çıkan tüm yaratıkları ustalıkla öldürmelisiniz. Kaçırma lüksünüz yok. Usta bir nişancı olduğunuzu göstermelisiniz. Bu arada sonsuz oynanış yok. Görev bazlı ilerliyor oyun. Her görev, üç zorluk modu içeriyor. Zorlu görevler içeren 30’a yakın aşama var. Silah sayısı da 6. Çok sayıda ve farklı türde canavarla mücadele ettiğiniz oyunda görevleri çok kısa sürede tamamlamanız gerekiyor. İyi bir nişancı olmak kadar sağlam reflekslere de sahip olmalısınız.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tasty Planet Forever

    Eşsiz deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Tasty Planet Lite

    Zevkli ve keyifli deneyim sunan bir mobil oyun
  • Zombie Hunter APK

    Zombie Hunter APK, FPS türünde bir zombi oyunu. Sniper silahıyla zombileri avlarken hayatta kalanları kurtarmaya çalışıyorsunuz.
  • Zombie Hunter King

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir aksiyon oyunu
  • Hunter Assassin

    Eğlenceli deneyim sunan bir aksiyon oyunu
  • Midnight Hunter

    Midnight Hunter, gece yarısı avına çıktığınız aksiyon - macera oyunu.
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Dungeon Hunter Champions

    Gameloft'un yeni aksiyon rol yapma oyununda zindanlara giriyoruz.